Gå til hoved-indhold
Kurush var booket til undervisning og photo shooting i Miami og nåede også at vinde en konkurrence i slalom.Kapsejlads
Kurush var booket til undervisning og photo shooting i Miami og nåede også at vinde en konkurrence i slalom.

Ny sejr til Kurosh Kiani i Miami Slalom Open

Super god fornemmelse at komme hjem med endnu en titel for i år, og jeg ser frem til flere konkurrencer inden det for alvor bliver vinter, fortæller københavneren Kurush Kiani.

Af Troels Lykke |

PWA world cup sæsonen er ovre og for mange betyder det en længere vinter pause. For mig er den dog endnu ikke ovre, da jeg har andre konkurrencer på programmet udover world cuppen.

Det skriver windssurferen Kurush Kiani. Han fortæller videre:

Derfor pakkede jeg taskerne mere eller mindre lige efter årets sidste PWA world cup i Tyskland og rejste til det noget varmere Miami.

Der var flere ting på programmet denne gang. Jeg var booket til to dages kursus indenfor windsurfing teknikker og taktikker efterfulgt af tre dages konkurrence og derefter to dages "photo shoot" omkring byen Miami samt længere sydpå.

Kursus var meget afslappet og jeg fik mødt en masse nye ansigter hvilket jeg altid godt kan lide. Vi havde samtidig vind nok til at afprøve alle de ting vi havde snakket om i løbet af dagene, så det kunne ikke have gået bedere.

Til selve konkurrencen "Miami Slalom Open" var vejrudsigten ikke super god de første to dage, så der gik en masse tid på stranden specielt den første dag. Dog forsøgte vi os med at afholde sejlads hvilket ikke lykkedes, men det var rart at komme i vandet i den varme som der nu engang var.

På andendagen var vejrudsigten heller ikke den bedste, men vi fik lidt vind sent eftermiddag og kom på vandet.

Vi nåede at gennemføre tre sejladser hvor det lykkedes mig at vinde de to af dem i meget lette vindforhold. På den sidste dag var vejrudsigten noget bedre, så alle var ret spændte på at komme på vandet og sejle nogen flere sejladser.

Og netop som lovet var der god vind da vi kom ned til stranden på den sidste dag. Der blev rigget op hurtigt og vi kom på vandet til flere sejladser.

Hele tre sejladser nåede vi at gennemføre inden en god frokost og lidt afslapning på stranden.

Derefter kom vi på vandet igen til flere sejladser. Hele otte sejladser nåede vi at gennemføre i løbet af dagen, og det lykkedes mig at vinde dem alle sammen. Derved var jeg også vinderen af hele konkurrencen med mere eller mindre rent bord.

Det er en super god fornemmelse at komme hjem med endnu en titel for i år, og jeg ser frem til endnu flere konkurrencer inden det for alvor bliver vinter.

Dagene efter stod den på photo shoot hvilket vi nåede at afslutte inden at stormen "sandy" kiggede forbi og gav os masser af regn og stormvejr. Nu går turen hjem til Danmark hvor den står på lidt afslapning og vinterplanlægning.

Aloha
Kiani

content-loader
content-loader
content-loader