Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jacob Groth og Jesper Bank på Boot i Düsseldorf.

Carbon3 og dansk sejlsport nu endnu mere kendt

At vi sættes på scenen i Düsseldorf efter Artemis Racing og før James Spithill, er at lægge Carbon3 ind blandt de helt store hold i verden, siger Faaborg-holdet. Se 15 min. video, hvor Bank taler tysk.

Af Troels Lykke |

Når verdens største bådudstilling Boot Düsseldorf, i sin 2012 udgave slutter, har udstillingen i høj grad været medvirkende til at udbrede kendskabet til sejlerholdet Carbon3 endnu mere.

Carbon3 har nemlig været i Düsseldorf til en række arrangementer på scenen, hvor også andre top sejlsports hold, som den forsvarende Americas Cup vinder, James Spithill fra Oracle Racing og den nuværende Americas Cup udfordre team Artemis har været på, hhv. før og efter Carbon3.

Det var Carbon3 skipper Jesper Bank, der sammen med projektmedindehaver, Jakob Groth, var på scenen og entusiastisk underholdt de europæiske sejlere med historien og fremtidsplanerne for det danske hold.

Sjovt at være med de store hold

For Carbon3 var det en anerkendelse af de store at være inviteret blandt sejlsporten ubetinget største hold, og Carbon3 stifter Jonas Pedersen, fortæller:

- Vi var naturligvis rigtigt glade da Boot 2012 kontaktede os for at få os på scenen i Düsseldorf, men vi må da erkende at vi synes det blev rigtigt sjovt da vi så hvem vi var oppe med.

Han forklarer videre:

- At blive sat på scenen efter Artemis Racing og lige før James Spithill, må siges at være at lægge Carbon3 ind blandt de helt store hold i verden, så det var naturligvis en behagelig overraskelse at se hvor Boot udstillingen mente vi hørte hjemme. Jesper og Jakob leverede en flot preformance som fint fangende de mange tilskuere, så det er bestemt vores indtryk at tyskere tog godt imod Carbon3."

content-loader
content-loader
content-loader