Gå til hoved-indhold
Udstyr
Carbon3 udstiller på Både i Bella med stor truck og model af Carbon3. Foto: Troels Lykke

Carbon3 bruger Hempels Glide Speed White

Carbon3 bruger blandt andet Hempels superglatte Glide Speed White bundmaling. Mød Carbon3 på Både i Bella fra i morgen af.

Af Troels Lykke |

- At Danmarks store leverandør af yachtmalinger fortsat ønsker at være med på holdet er vi naturligvis rigtigt glade for, siger medindehaver af Carbon3, Jonas Pedersen.

- Efter en hård sæson på vandet i 2011 og med udsigt til en endnu mere aktiv sæson 2012 er det klart, at gode vedligeholdelses produkter gør holdets hverdag meget lettere, så Hempels support er klart et plus for holdet.

Af Hempels produkter som anvendes på båden kan nævnes den superglatte Glide Speed White bundmaling. Samt hele porteføljen af rengørings og voksprodukter til både Carbon3 og følgebådene. 

Hempel glæder sig over et dansk projekt

- Hos Hempel er vi naturligvis glade for, at der i Danmark igen er nogen, som vil tage udfordringerne op og sætte et seriøst, danskbygget kapsejladsprojekt på benene, og at det er et flerskrogsprojekt ligger jo helt i tråd med udviklingen internationalt, siger Yacht ansvarlig hos Hempel, Anders Bjerg.

Han glæder sig over at teamet bag Carbon3 allerede i deres første sæson beviste, at der ikke kun var drømme, men sandelig også realiteter bag holdets udmeldinger.

Jacob Frost svarer 

Interesserede sejlere vil i løbet af sæson 2012 have mulighed for at møde team Carbon3 rundt omkring til landets kapsejladser, og team Carbon3´s bådbygnings ansvarlige Jakob Frost svarer gerne på spørgsmål til de på Carbon3 anvendte Hempel produkter. 

Rekorderne

Carbon3 er bygget med den ambition at slå de danske rekorder i sejlads, og allerede i holdets første sæson, 2011.

Blev Danmarks prestigefulde rekord, Sølvspileren, for hurtigste tid rundt om Sjælland, under Farø broerne, erobret af holdet i tiden 14:50:44.

Det blev ligeledes til rekorden i Kiel Offshore opening race, og line honours i Classic Fyn rundt, Watski two star, og Mumm Stelton Race hvor holdet også deltog.

Se Carbon3´s foreløbige race kalender på www.carbon3.dk 

content-loader
content-loader
content-loader