Gå til hoved-indhold
Arkivfoto med Jonas Høgh-Christensen. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Arkivfoto med Jonas Høgh-Christensen. Foto: Troels Lykke

Dansk Finnjolle-sølv og 4. plads til 49er i Miami

Det blev til den forventede sølvmedalje til Jonas Høgh-Christensen i Finnjollen ved årets første World Cup-stævne i Miami. Han sejlede i lånt udstyr.

Af Troels Lykke |

Sølv til Jonas Høgh-Christensen i Miami  var et ’ok’ resultat ifølge Høgh selv, der med lejet udstyr var blandt de tre første over målstregen i seks af de ti indledende sejladser.

Han blev kun overgået af den amerkanske OL-sølvvinder fra 2008, Zach Railey, der vandt seks sejladser og eller var enten nummer to eller tre i resten. Det skriver sejlsport.dk.

Godkendt 49er-indsats
I 49eren var der to danske besætninger med blandt de ti deltagere i medal race, der blev afviklet lørdag nat dansk tid.

Allan Nørregaard og Peter Lang havde muligheden for at vinde bronzemedaljerne, men det krævede, at de skulle holde den finske båd bag sig og helst have så mange konkurrenter imellem som muligt.

Finnerne afgjorde det dog til egen fordel, og smuttede med tredjepladsen, og henviste Nørregaard og Lang til fjerdepladsen. Den anden danske båd med Jonas Warrer og Søren Hansen sluttede samlet som nummer otte.

”Jeg vil ikke påstå, at vi sejler noget prangende medal race. Men når det så er sagt, så har det været et fint stævne, hvor fokus har været på blandt andet starter. Begge både har haft store forbedringer på deres fokus-områder, så på den måde har det været tilfredsstillende,” siger 49er træner Peter Hansen til sejlsport.dk.

Se resultater: http://rmocr.ussailing.org/index.php/results/finn/

content-loader
content-loader
content-loader