Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Dansk 49er fik drømmestart- fører OL

Allan Nørregaard og Peter Lang fører med en anden- og fjerdeplads efter førstedagen. Også Jonas Høgh-Christensen fører i Finnjollen. Se resultatlisen.

Af Troels Lykke |

Jonas Høgh-Christensen fører OL i Finn-jollen, og nu fører den danske 49’er anført af skipper Allan Nørregaard og gast Peter Lang også.

Det viser resultatlisten.

Med en andenplads i første sejlads og en efterfølgende fjerdeplads i sejlads nummer to er de to danskere med i alt seks point i front – tæt forfulgt af svenskerne og australierne med henholdsvis otte og ni point.

Danskerne valgte midten

Det så ellers ikke godt ud for den danske besætning efter første mærkerunding i anden sejlads. Allan Nørregaard og Peter Lang rundede 11’er, men på andet opkryds viste danskerne, hvorfor de af Dansk Sejlunion vurderes til at være en realistisk medaljekandidat. Skriver jp.dk

Mens konkurrenterne valgte de to fløje på banen, besluttede den danske 49’er sig for at holde sig på midten og slå på de mange vindspring, der kom som et resultat banens tætte placering på land.

Den beslutning viste sig at være helt rigtig, og Allan Nørregaard og Peter Lang kunne derfor sejler over mållinjen som nummer fire.

De næste to sejladser i 49'er klassen sejles i morgen. 49’erne skal sejle i alt 15 sejladser, før der den 8. august afholdes Medal Race, skriver jp.dk

content-loader
content-loader
content-loader