Gå til hoved-indhold
Kvinderne i Middelfart fik foredrag med dobbelt verdensmester i roning Mette Bloch. Lækker mad, flotte præmier og goodiebags til alle.Kort Nyt
Ny sej stil på fordækket.

Kvinder lærer at kommunikere via matchrace

Næsten 80 kvinder var i Middelfart for at udvikle deres evner inden for kommunikation og samarbejde, ved at sejle matchrace.

Af Troels Lykke |

Professionelle matchracebåde. Dygtige instruktører. Vind. Sejl og tovværk. Skumsprøjt og kommandoråb. Skøn atmosfære. Smil og masser af grin. Teamwork. Koncentration. Foredrag med dobbelt verdensmester i roning Mette Bloch. Lækker mad, flotte præmier og goodiebags til alle.

Det er nogle af de ingredienser, der skal til for at skabe et succesfuldt arrangement for kvinder, og som var en realitet for deltagerne ved torsdagens "Woman 2013" hos teambuildings- og sejlsportscenteret Match Racing Denmark i Middelfart.

Eventen, der løber af stablen sidst på sommeren hvert år, er gået hen og blevet lidt af en klassiker og succes blandt kvinder med 'fart på arbejdslivet'.

Stor efterspørgsel på deltagelse
Charlotte Pedersen, Sales Manager og ansvarlig for kvindearrangementet hos Match Racing Denmark, forklarer:

- Vi har i år haft så flot efterspørgsel på deltagelse i eventen, at det faktisk ikke har været nødvendigt at markedsføre den. Vi har sendt invitationer ud til kvinder, der tidligere har deltaget, og så har interessen spredt sig som ringe i vandet derfra. Det er vi naturligvis meget glade for og stolte over.

Charlotte tilskriver også efterspørgslen, at kvinder i dag har et større behov for i ny og næ at rive en dag ud af kalenderen, som de kan bruge på sig selv.

- Det er fra tid til anden nødvendigt, at vi trækker os selv ud af de sædvanlige sammenhænge, vi indgår i, for at lære noget nyt om os selv og for at få nye perspektiver til arbejdslivet, forklarer hun.

Energi, glæde og inspiration
- Vi har igen i år sammensat et program, der har tilladt kvinderne at overskride deres grænser på en positiv måde i trygge rammer, og jeg er ret sikker på, at deltagerne både i går, i dag og i de næste mange dage vil føle sig fulde af energi, glæde og inspiration. At sejle matchrace og deltage i en event som vores "Woman" er en oplevelse i sig selv og giver læring i samarbejde og kommunikation, som man kan tage med sig tilbage til arbejdspladsen.

 "Woman 2014" er allerede under planlæggelse og løber af stablen den 28. august 2014.

Kvinderne i Middelfart fik foredrag med dobbelt verdensmester i roning Mette Bloch. Lækker mad, flotte præmier og goodiebags til alle.

content-loader
content-loader
content-loader