Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Drama i Svendborg. Foto: Morten Berg

Båd snittet af ærøfærgen - kvinde skreg

Vidner hørte en kvinde skrige, da hun pludselig opdagede ærøfærgen, der var på vej mod den lystbåd, hun stod i.

Af Troels Lykke |

Det var noget af et drama, der onsdag eftermiddag skete for øjnene af tre venner på havnen i Svendborg. En af dem, Morten Berg, var på stedet hurtig med kameraet.

De tre venner kunne se, hvordan en tilsyneladende nødstedt lystbåd lå helt stille midt i havnen, mens en mand i båden rodede med motoren. Med i båden var også en kvinde og et barn.

Det skriver Fyns Amts Avis fredag.

Begyndte at skrige

Ingen af dem opdagede ærøfærgen, der var ved at lægge til kaj - med retning direkte mod lystbåden. Ikke før færgen advarede de tre med hornet, samtidig med at kaptajnen forsøgte at trække en smule mod land for at undgå lystbåden.

Da kvinden endelig opdagede færgen, kunne de tre venner høre hvordan hun begyndte at skrige. Det fik vennerne til at frygte det værst tænkelige udfald.

- Der gik jo kun nogle få sekunder, før det hele udviklede sig dramatisk. Færgen kom tættere og tættere på, men fik til sidst trukket sig lidt inden om lystbåden, der nu forsvandt for os på ydersiden af færgen, fortæller Morten Berg til avisen.

Kilde: Fyens.dk

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites