Gå til hoved-indhold
Kapsejladsregler er ikke en eksakt videnskab. Bliv klogere i Fredericia.Kapsejlads
Kapsejladsregler er ikke en eksakt videnskab. Bliv klogere i Fredericia.

Kursus i kapsejladsregler

Plads ved mærke, overlap og meget mere, kan du blive klog på i Fredericia, når der bliver taget hul på kapsejladsreglerne. DS- kurset er i januar, og alle med interesse for kapsejlads er velkomne.

Af katrine bertelsen |

Er du kommende kapsejlads-official eller træner er der DS-kapsejladsregelkursus i Fredericia i januar. Alle kapsejlere er også velkomne til at deltage i kurset, uanset bådtype og niveau.

Det er Paw Hagen, Jan Stage og Jacob Andersen der står for kurset, og de er alle meget respekterede internationale umpires, og blandt de absolut bedste i Danmark til at formidle reglerne, så alle kan forstå dem.

Kurset holdes i Fredericia Sejlklubs lokaler på Fredericia Lystbådehavn, henover weekenden d. 11.-12. januar. Prisen er 800 kr, der inkluderer undervisningsmaterialer og forplejning, men ikke overnatning.

Fakta:

Hvor: Fredericia Sejlklub, Fredericia Lystbådehavn

Hvornår: Lørdag den 11. januar 2014, kl. 9.00 - 21.00 og søndag den 12. januar 2014, kl. 9.00 - 16.00.

Pris: 800 kr. inkl. forplejning og undervisningsmaterialer, men eksklusiv overnatning. Overnatning lørdag/søndag på Hotel Medio, Kolding Landevej 6, 7000 Fredericia kan til vælges (475 kr. for enkeltværelse, 325 kr. i dobbeltværelse).
Betaling for tilmelding til kursus og eventuel indkvartering kan ske på kto.: 2440 3488713786. Bemærk, du først er endelig tilmeldt når deltagergebyret er registreret.

Tilmelding:  Sker på på mail-adressen peter@pogl.dk

Spørgsmål vedr. det praktiske omkring kursus kan rettes til Peter Thomsen. Mob. 30 73 03 13.

Tilmeldingsfrist: 8. januar 2014

Info: Fredericia Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader