Gå til hoved-indhold
Søndag var vinden stabil og ganske frist på mellem 8-10 m/sek., under TORM Junior Grand Prix med 205 joller på Strandgården i Svendborg.Kapsejlads
Søndag var vinden stabil og ganske frist på mellem 8-10 m/sek., under TORM Junior Grand Prix med 205 joller. Foto: Anders Lund

Færger opførte sig pænt overfor 203 sejlere i Svendborg - se fotos

Sejlere, trænere og forældre frygtede sydfynske færger i Torm-stævne, men der var ingen problemer, fortæller Kjeld Hansen, formand for Svendborg Sunds Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Vejrmæssigt var det skiftende, lørdag var præget af svag, meget skiftende vind, der dog hen på dagen blev mere stabil, således at der blev afviklet sejladser på alle baner.

Søndag var vinden stabil og ganske frist på mellem 8-10 m/sek., under TORM Junior Grand Prix med 205 joller på Strandgården i Svendborg.

C-sejlerne blev på land og legede i havnen med sit-on-top kajakker, medens de øvrige sejlere kæmpede bravt på banerne i den krappe sø der rejste sig. Bortset fra at et målliniemærke drev lidt i første sejlads på A-banen, blev sejladserne afviklet uden problemer.

Se super fotos af fotograf Anders Lund

- Deltagerne, og ikke mindst forældre og trænere var lidt bekymret for om færgetrafikken til øerne vill skabe problemer. Der kan dog kun sendes en stor ros færgerne for hensynsfuld sejlads, de store færger snoede sig gennem banerne, så det bestemt ikke gav anledning til problemer, fortæller Kjeld Hansen, formand for den sydfynske sejlklub.

Sejlklubbens frivillige 60-70 hjælpere ydede igen et stort arbejde der fik stævnet til at forløbe helt efter planen, og med god hjælp fra en del af deltagernes forældre.

Resultater: sss.dk/214-resultater.html

 

content-loader
content-loader
content-loader