Gå til hoved-indhold
Svendborg Sunds Sejlklub håber på bedre vind end til SailXtreme, hvor der knap blev sejlet. Foto: sss.dkKapsejlads
Svendborg Sunds Sejlklub håber på bedre vind end til SailXtreme, hvor der knap blev sejlet. Foto: sss.dk

Svendborg håber på vind - 203 joller er klar

Weekenden står i ungdommens tegn i Svendborg. Svendborg Sunds Sejlklub holder TORM Junior GrandPrix og der er tilmeldt 203 joller. Stævneledelsen krydser fingre for god vind.

Af katrine bertelsen |

- Vi er klar! Lyder fra stævneledelsen i Svendborg Sunds Sejlklub, der i weekenden er vært ved TORM Junior Grandprix, der afvikles i samarbejde med Dansk Sejlunion.

Der er tilmeldt 203 joller, i Optimist, Zoom8 og Feva klasserne, så sammen med 50 campingvogne og 20 telte bliver der liv i den gamle klub på Strandgården.

Ca. 60 af Svendborg Sunds Sejlklubs medlemmer står klar til at tage imod når deltagere, trænere og forældre ankommer fredag eftermiddag og lørdag morgen.

Sejladserne starter lørdag kl. 11 og søndag kl.10, og der skal sejles på tre udlagte baner i Svendborg Sund, med banen til de nye C-optimister tættest på havnen, og de to øvrige baner ved Lehnskov og Vornæs.

Håber på bedre vind end i Kerteminde

Stævnet er det sidste af tre stævner, som for A-optimister er udtagelse til Nordisk Mesterskab, Europa Mesterskab og Verdens Mesterskaber, og da vindforholdene ved det seneste stævne i Kerteminde betød at der ikke blev afviklet sejladser, bliver stævnet i Svendborg ekstra vigtigt for deltagerne.

Stævneledelsen håber derfor at den nuværende vejrudsigt holder, så der bliver sol, 20° og jævn vind.

Du kan se alle tilmeldte her og du kan også resultater når stævnet er i gang.

content-loader
content-loader
content-loader