Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Johnny fra Doyle Sails ramte mærket. Foto: Troels Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Glemte at smide mållinje ud - sejlads aflyst ved DM i Folkebåd

Baneleder Kim Kristensen fra Kragenæs Sejlklub var ikke stolt over onsdagens første sejlads ved DM. - Mærkefolkene troede bådene sku sejle en omgang mere, siger han. Vi er til DM.

Af Troels Lykke, Kragenæs |

30 Folkebåde havde en fantastisk første sejlads i frisk vind ud for Kragnæs i går onsdag.

I halvanden time blev der virkelig kæmpet, men mærkebåden svigtede på det groveste, da de ikke fik smidt måltagningsmærket efter 3. opkryds.

Sejlerne troede dog at linjen mellem topmærkebåd og topmærket var mållinjen.

- Vi troede da vi blev nummer to i den sejlads, det var meget skuffende at sejladsen blev annuleret, jeg har aldrig prøvet noget lignende i 30 år, sagde Michael Empacher, der gaster for Brian Friesendahl fra Sundby Sejlforening.

Pinlig fejl

Dommer Kim Kristensen var ikke ligefrem stolt over situationen, forklarer han på land til minbaad.dk, mens Kragenæs Sejlklub lige havde givet gratis pølser og øl, som kompensation for den grove fejl.

- Vi lå nede ved startlinjen og kaldte mærkebåden, der troede de havde styr på det, men de var sikre på, at bådene skulle sejle en 4. omgang, derfor havde de ikke smidt mållinjen ud, siger banelederen om den pinlige fejl.

Anden sejlads gik bedre, der var det nu med en mållinje, hvor Kolding-sejleren Heines Nielsen kom foran den anden Kolding-skipper, Christian Thomsen.

Lige nu sejles også og minbaad.dk følger Folkebåds-sejlerne. Spækhuggerne sejler også med, men på en anden bane.

Se resultater

content-loader
content-loader
content-loader