Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom var til OL sidste år.

Rindom smides ud af sejlads efter to gule flag for pump - opdateret

Anne-Marie Rindom får to gultflags-straffe af juryen for pump og må udgå af torsdagens første sejlads. Hun er nu på 28. plads ved Laser Radial VM i Kina, mens Sarah Gunni er på 11. plads.

Af Troels Lykke |

- Juryen var streng i dag, og der blev uddelt rigtig mange gule flag, fortæller Anne-Marie Rindom, der ved en tredje straf for pump vil være færdig ved VM i Kina, fortæller hun til sejlsport.dk.

For Sarah Gunni var første sejlads godkendt med en 6. plads.

I anden sejlads gik det bedre for Anne-Marie Rindom:

- Jeg laver en god start og er bare foran fra start. Desværre mister jeg føringen på læns, da jeg er bange for at få flere gule flag og derfor holder igen med pump. Med en tredjeplads i sejladsen er jeg med i guldfeltet og nu er der kun en vej - og det er op, siger Rindom.

Meget kan stadig ske

Overfor minbaad.dk uddyber hun i dag fredag kl. 12.23:

- Vi er halvvejs i stævnet. Jeg fik en dårlig start på stævnet, og det var svært at komme op fra det negative hul. Jeg fik heldigvis lige halet mig selv op og lavede en 3. plads. Vi har stadig 6 sejladser tilbage, så der kan ske rigtigt meget endnu, siger Rindom.

Gunni slutter dagen af med en 15. plads og avancerer dermed til den samlede 11. plads ved Laser Radial VM. Rindom er nu rykket frem til 28. pladsen.

content-loader
content-loader
content-loader