Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Elan 210 har fået en del ros.

JMarine stopper forhandling af Elan

Der var en for lille volumen i salget af Elan, til at fortsætte driften, fortæller Jesper Strands, der nu kaster håndklædet. Ny forhandler efterlyses af den slovenske båd.

Af Troels Lykke |

JMarine i Roskilde indstiller med virkning fra foråret 2013 samarbejdet med slovenske Elan Yachts. 

JMarine begrunder beslutningen med et meget beskedent marked, og et så lille volumen i salget, at det ikke er muligt, at fortsætte driften af en ordentlig salgs- og serviceorganisation. 

I en skrivelse til de danske Elan ejere skriver Jesper Strands bl.a.:

- Vi har de seneste år oplevet, at markedet for salg af nye sejlbåde næsten er faldet helt bort, og jeg må desværre indse, at det ikke på den baggrund er muligt for JMarine, at opretholde en service på det niveau, som jeg synes det med rimelighed kan forventes. 

JMarine er IKKE konkurs eller nødlidende, men vil tage en pause fra salg af ”familiesportsbåde”, i det mindste for en periode.

- Det har været en stor fornøjelse at lære de entusiastiske Elan kunder og ejere at kende, og jeg håber at en anden ildsjæl vil føre Elan videre i Danmark, siger Jesper Strands.

Elan søger derfor også ny forhandler i Danmark, og hvis nogen skulle finde interesse for det, kan man henvende sig til værftet, eller Jesper Strands/JMarine.

content-loader
content-loader
content-loader