Gå til hoved-indhold
Heines Nielsen og mandskab fra Kolding er blandt favoritterne i Aarhus. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Heines Nielsen og mandskab fra Kolding er blandt favoritterne i Aarhus. Foto: Troels Lykke

Folkebåde stiller med største felt i Aarhus Festuge

Aarhus Festuge Cup har 15 Folkebåde med ellers er det en blandet landhandel med små felter i CB66, Melges 24, H-båd, Yngling, ScanKap og Seascape 18.

Af Troels Lykke |

Folkebådene holder deres sidste rangliste-stævne i år og traditionen i klassen er at det sker i Aarhus under den kendte Aarhus Festuge.

Allerede i morgen fredag mødes flere af Folkebåds-sejlerne, da Folkebåds Klubben gir en middag, forklarer klubbens formand, Ditte Andreasen, der er med i stævnet og sejler for Sundby Sejlforening.

- Vi vil gerne have stævner i hele Danmark og i Aarhus er der et godt felt og så vidt jeg kan se stiller 5 - 6 både op fra Aarhus også, så vi kommer op på 15 både, siger Ditte Andreasen.

En af de skrappe Aarhus-sejlere er blandt andet Peter Brøgger, der er tidligere dansk mester i OK-jolle.

Men favoritter til at vinde i Aarhus er blandt andet Guldpokal-vinderen Søren Kæstel fra Hellerup Sejlklub, men ifølge formanden er Heines Nielsen fra Kolding og Kim Kristensen fra Jægerspris også favoritter i smilets by.

Desværre kan man se at det faktisk kun er Folkebåds-sejlerne, der bakker pænt op om Århus Sejlklubs stævne, viser deltagerlisten

content-loader
content-loader
content-loader