Gå til hoved-indhold
Elvstrøm Sail i Aabenraa søger medarbejdere med bred erfaring i fremstilling af sejl. Foto: Elvstrøm Sails/Mick AndersonKort Nyt
Elvstrøm Sail i Aabenraa søger medarbejdere med bred erfaring i fremstilling af sejl. Foto: Elvstrøm Sails/Mick Anderson

Elvstrøm Sails søger sejlmagere

Hos Elvstrøm Sails piber man ikke. Ordrebogen er fuld, og nu mangler sejlloftet i Aabenraa medarbejdere, med bred viden om fremstilling af sejl.

Af katrine bertelsen |

Elvstrøm Sails har travlt med at fremstille sejl til vores mange kunder og har brug for nogle dygtige sejlmagere til produktionen i Aabenraa.

- Vi har en vækst i ordretilgangen på gode 35% i forhold til sidst år, fortæller salgschef Espen Kamperhaug, og vi har en historisk god ordrebeholdning.

På vores fabrik i Aabenraa fremstiller vi primært high-performance, high-tech og EPEX sejl til sejlere i hele verden. Kvaliteten er i højsædet og vores nye medarbejdere må derfor besidde gode håndværksmæssige færdigheder, ordenssans og en bred erfaring med fremstilling af sejl.

Vi er ordreproducerende og har derfor brug for stor fleksibilitet i vores produktion. Vi vil derfor foretrække kandidater med så mange færdigheder inden for sejlfremstilling som muligt, så vi kan bruge vores nye medarbejdere, der hvor vi har mest travlt.

Elvstrøm Sails kan tilbyde nogle af de bedste rammer for sejlfremstilling i verden, med meget moderne produktionslokaler, velfærdsfaciliteter, maskiner og udstyr.

Elvstrøm Sails beskæftiger i dag medarbejdere med mange nationaliteter. Det er ikke et krav at ansøgere behersker dansk i skrift og tale, men hvis man ikke kan dansk, er det er vigtigt at man kan enten engelsk eller tysk på et fornuftigt niveau.

Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte produktionschef Tage Jensen på tlf. 7362 4826 eller mail: taj@elvstromsails.com.

Ansøgning mrk. ”Sejlmager” sendes ligeledes til taj@elvstromsails.com eller pr. post til: Elvstrøm Sails A/S, Paul Elvstrøms Vej 4, 6200 Aabenraa, Danmark

content-loader
content-loader
content-loader