Gå til hoved-indhold
Udstyr
Foto: Blur.se

Samarbejde mellem X-Yachts og Elvstrøm Sails

X-Yachts anerkender Elvstrøm Sails nyudviklede EPEX sejl- teknologi og tilbyder fra i dag Elvstrøm Sails i lighed med sejl fra North Sails.

Af Troels Lykke |

North Sails har indtil i dag har været eneste sejlproducent, der har fundet vej til X-Yachts prislister, men nu er Elvstrøm Sails også med.

Igennem flere år har der været et tæt samarbejde imellem Elvstrøm Sails designere og X-Yachts kvalitets- og teknologi- afdelinger med henblik på at udvikle optimale sejl til en række af X-Yachts modeller.

Således har X-Yachts eksportchef, sejler Torsten Bastiansen, succesfuldt deltaget i flere års X-35 kapsejladser med Elvstrøm Sails, og i sæsonen 2012 sejledes Xp 38´eren ”VEOLIA”  med succes i flere prestigefulde Nordeuropæiske ORC og DH kapsejladser.

X-Yachts administrerende direktør Hans Viggaard:

”For X-Yachts at tilbyde Elvstrøm Sails er det vigtigt at  understrege, at dette gøres for at udvise Elvstrøm Sails den respekt, som vi føler de nu bør tildeles. Vi lægger vægt på, at vores både udstyres med sejl fra de allerbedste sejllofter, der formår at levere et produkt, som passer ind i X-Yachts
stræben efter at give kunderne ”World Class”.

Det er ligeledes af stor vigtighed, at alle vores leverandører tilbyder en udstrakt service.

X-Yachts både vil derfor fremadrettet blive tilbudt med sejlpakker både fra Elvstrøm Sails samt North Sails.”

Både Elvstrøm, North, Quantum og X-Yachts udstiller på Fredericia Boat Show i denne og kommende weekend.

content-loader
content-loader
content-loader