Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Fredsvalg i Dansk Sejlunion

Kun fire kandidater har meldt sig til fire ledige bestyrelsesposter i sejlunionen, men det generer ikke toppen i DS.

Af Lars Jørgensen |

Da fristen for at tilmelde kandidater til fire ledige bestyrelsesposter i Dansk Sejlunion udløb mandag, havde sejlklubberne kun indstillet fire kandidater.

Men det generer ikke sejlunionens formand Hans Natorp:

- Vi har fået det antal, vi skal bruge. Og det betyder, at der bliver fredsvalg på generalforsamlingen, fastslår en tilfreds formand.

To af de fire bestyrelsesmedlemmer, som er på valg, genopstiller. Det drejer sig om Ole Ingemann Nielsen fra Svendborg Amatør Sejlklub og Christina Nielsen fra Sejlklubben Sundet.

Nye kandidater til bestyrelsen er ifølge formanden Jesper Andersen, som er indstillet af Kolding Sejlklub og Aarhus Sejlklub, og Erik Schulz, som er indstillet af Brøndby Strand Sejlklub.

- Desuden er formanden for Ringkøbing Sejlklub, Flemming Merrild, opstillet som kandidat til en post som suppleant i bestyrelsen, siger Hans Natorp.

Tilfredse klubber

Formanden tolker det beskedne udbud af kandidater til bestyrelsen som et udtryk for, at sejlklubberne er tilfredse med den kurs for arbejdet i Dansk Sejlunion, som den nuværende bestyrelse har udstukket.

- Der er åbenbart ikke behov for at sætte andre aftryk på bestyrelsens arbejde. Jeg oplever indstillingen af kandidater som et tegn på, at der er tilfredshed med, at bestyrelsen gør det, vi siger, og som vi har aftalt med medlemmerne at gøre, siger Hans Natorp.

Han tilføjer, at de indstillede bestyrelses-kandidaters cv og profil offentliggøres på Dansk Sejlunions hjemmeside sidst på ugen. Generalforsamlingen holdes den 6. april.

content-loader
content-loader
content-loader