Gå til hoved-indhold
Vi krydser fingre for at ejeren af denne forkullede Bayliner 34 motorbåd havde en kaskoforsikring. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Vi krydser fingre for at ejeren af denne forkullede Bayliner 34 motorbåd havde en kaskoforsikring. Foto: Troels Lykke

Har du tjekket din varmeblæser fornylig?

Det var sandsynligvis en defekt varmeblæser, der udløste brand på en Bayliner 34 i Kerteminde. Under branden drev båden fra en bro til en anden og antændte fortøjningspæle.

Af Troels Lykke |

Hos Havnens Marine Center i Kerteminde kan man se en forkullet Bayliner 34, der engang havde en flybridge på. Det har den ikke mere, kan man tydeligt se på billedet vi tog i slutningen af december sidste år.

Motorbåden brændte tidligere i december, da den lå i vandet, hvor den drev fra en bro til en anden og satte brand i fortøjningspæle.

Politiet vil endnu ikke ud med hvad brandårsagen er, men ifølge Søren Nielsen fra Havnens Marine Center så kan det muligvis skyldes en defekt varmeblæser, efter det han har hørt fra folk på havnen.

- Man regner med, at det er en varmeblæser, der er kortsluttet, den havde i hvert fald strøm på, da branden skete, siger Søren Nielsen.

Bådens motorer overlevede heller ikke branden. Bayliner 34eren er lige nu til tekniske undersøgelser i Kerteminde, for at finde brandårsagen og forsikringsselskabet håbede på, at bådens motorer kunne reddes, men det kan de ikke, siger Søren Nielsen.

Bayliner 34eren drev fra nord mod syd i Kertemindes lystbådehavn og antændte pæle, som ses på billedet. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader