Gå til hoved-indhold
Team Ulrikkeholm er oppe imod stærke konkurrenter. Foto: Kim WolfKapsejlads
Team Ulrikkeholm er oppe imod stærke konkurrenter. Foto: Kim Wolf

Camilla Ulrikkeholm videre til kvartfinale i Korea

Efter en sur 2.dag kom Team Ulrikkeholm flyvende fra start på 3.dagen til VM i Match Race i Busan, Korea. Teamet er nu i kvartfinalen.

Af katrine bertelsen |

2. dagen for Team Ulrikkeholm blev hård med flere uheld. Et hækstag der fangede bommen og skøder der sad fast. Det blev der rettet op på, på 3.dagen, hvor teamet sejlede sig i kvartfinalen.

Team Ulrikkeholm skriver på deres blog:

Vi kom flyvende fra start på VM dag 3 med tre sejre i træk i anden round robin over Claudia Pierce, Anna Kjellberg og Katie Spithill.

Herefter skulle vi møde OL-guldvinderen fra Spanien, Tamara, igen. Vi var bagud fra starten efter en mistiming til linien, men vi havde super boatspeed og lå foran hende på styrbord layline til topmærket. Her troede vi, at vi kunne vende foran, men hun kunne skære til vinden, stadig være på styrbord og vi blev sat imod hende med den stærke strøm, så vi endte med at få en dum straf.

Herefter kæmpede vi alt, hvad vi kunne og fik da også hentet det tabte igen efter en lang vendeduel på andet opkryds, men desværre var det ikke nok til både at kunne tage vores straf og komme først i mål. Det var en fed sejlads, men vi tager stadig (få, men) forkerte beslutninger og det er der ikke råd til imod en sådan sejler.

I sidste sejlads i anden round robin var vi meget uheldige og fik en kæmpe tangklat på roret i prestarten, så vi slet ikke kunne sejle op med den schweiziske, Alexa. Hun var langt foran ved topmærket. Dumt og irriterende!

Til trods for de to irriterende nederlag endte vi stadig den dobbelte round robin som nr 3 med en samlet score på 10-6. Jubiii!

Nu gjaldt det så kvartfinaler, hvor vi som nr 3 skulle møde nr 6. Vi sejlede den første af kvartfinalerne, som vi vandt sikkert over new zealandske, Susannah Pyatt.

Nu er det så tid til at finde et sted, hvor vi kan købe ørepropper! Der er et musikarrangement nede på stranden foran hotellet i aften og vi skal jo være klar til at kæmpe for en plads i semifinalerne imorgen!

Se foreløbige resultater her.

content-loader
content-loader
content-loader