Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Nord West & Najad ligger utroligt, nord for Göteborg.

Nord West & Najad AB forventes snart solgt

Et advokatfirma i Göteborg forventer at værftet, der er begæret konkurs, bliver solgt i slutningen af marts. Investorer har besøgt værftet, der kuldsejlde med en gæld på 110 mio. svenske kroner.

Af Troels Lykke |

Nordens største business-avis, svenske Dagens Industri, skriver at motorbåd- og sejlbådeproducenten Nord West & Najad AB snart bliver solgt. 

Deadline for tilbud skal gives inden 18. marts på firmaet, der fornylig blev begæret konkurs af firmaets underleverandører, der har 20 millioner svenske kroner til gode.

I alt kuldsejlede firmaet i slutningen af februar med en gæld på 110 millioner svenske kroner.

- Vores håb er at firmaet vil blive solgt i slutningen af marts eller i starten af april, hvor en ny ejer kan overtage firmaet, siger Fredrik Tengström fra Göteborgs Vinge advokatfirma til IBI.

Seriøse investorer besøger værftet

- De er mange seriøse investorer med kapital, som allerede har besøgt værftet, både fra bådindustrien og andre brancher. Alle potientielle købere bliver behandlet korrekt for at få en stærk ejer så hurtigt som muligt, forklarer Fredrik Tengström.

Kunder der allerede har afgivet ordre til Nord West og Najad AB, er noget nervøse for om de får deres båd og alle vi har talt med taler godt om firmaet og bådene og de ønsker virke at firmaet skal overleve, forklarer Tengström.

Da firmaet blev begæret konkurs var der 15-20 både i produktion, samtidig har fimaet en del både til vinteropbevaring og både der er ved at blive restaureret med henblik på at de skal sælges.

content-loader
content-loader
content-loader