Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Nick Milligan døde i ulykken.

Far og datter falder i vandet og dør efter førerløs speedbåd angriber

En tragisk bådulykke kostede søndag den 51-årige englænder Nick Milligan og hans 8-årige datter Emily livet, da familiens speedbåd tippede over i floden Camel Estuary, England.

Af Troels Lykke |

Konen Victoria samt børnene Amber, Olivia og Kit var også om bord speedbåden, men overlevede.

Ulykken skete, da speedbåden i høj fart pludselig tippede hårdt til højre, hvilket fik alle seks passagerer til at falde i vandet.

Den tomme båd begyndte derefter at sejle rundt i cirkler, og motorens skrue ramte alle de seks familiemedlemmer, hvilket blev fatalt for Nick og datteren Emily.

Konen Victoria og sønnen Kit (4) er så hårdt medtaget, at de er ifølge Dailymail er i fare for at skulle have amputeret benene, mens døtrene Amber (12) og Olivia (10) slap med mindre fysiske skader.

Episoden blev overværet at flere hundrede mennesker, som så til i rædsel, da den tomme speedbåd cirklede rundt og ramte den forsvarsløse familie gentagne gange.

En af tilskuerne var vandski-instruktøren Charlie Toogood, som handlede hurtigt ved at sejle ud til den løbske speedbåd for derefter at hoppe over i den og slukke motoren, skriver Eb.dk

Den hurtige aktion fra Toogood gjorde det efterfølgende muligt at bjerge familien fra vandet.

Kilde: Dailymail

content-loader
content-loader
content-loader