Gå til hoved-indhold
Sejlklubben Neptun nye tilskuerplatform ”Flåden” var blevet  sejlet ud til sejladsområdet på Vejle Fjord.Kapsejlads
Sejlklubben Neptuns nye tilskuerplatform ”Flåden” var blevet sejlet ud til sejladsområdet på Vejle Fjord.

Gode tilskuerforhold til Vejle Oxbridge

Syddansk Erhversskole gjorde rent bord og kunne kåres som vindere af Oxbridge 2013. Sejlklubben Neptuns nye tilskuerplatform ”Flåden” var ved sejladsområdet.

Af Troels Lykke |

Syddansk Erhvervsskole vinder Oxbridgepokalen for anden gang. Med støtte fra Dansk Sejlunion  afholdt  Sejl og Studér Sejlklubben Neptun Vejle Oxbridge for 5. gang 3.-4. maj. Oxbridge er et bymesterskab for alle uddannelsesinstitutioner i Vejle.

Ved vores første Oxbridge i august 2009 vandt Syddansk Ehversskole Oxbridge. Eleverne fra Syddansk Ehversskole har lige siden været aktive i Sejl og Studér i Sejlklubben Neptun.

Det at de vinder i år, er fuldt fortjent. Syddansk erhvervsskole er en af de uddannelsesinsttutioner der lige fra starten i 2009 har bakket op om Sejl og Studér.

Det fortæller Anita Jonsson fra Sejlklubben Neptun Vejle. Hun fortæller videre.

Købt 10 medlemskaber

De har købt 10 årlige medlemskaber i afdelingen og har altid deltaget i vores arrangementer. Det siger Sejlklubben Neptun tak for og ønsker tillykke med sejren.

Afviklingen af Oxbridge forløb helt perfekt. Fredag var der træning til Oxbridge og fredag eftermiddag myldrede det ind på Vejle Lystbådehavn med unge mennesker fra Vejle uddannelsesinstitutioner.

De skulle deltage i Oxbridge. Nogen havde sejlet før, nogen havde sejlet en lille smule og andre havde aldrig sejlet før. Rent erfaringsmæssigt var det derfor en meget blandet flok.

Nogen var spændte, andre måske lidt nervøse, men solen skinnede og humøret var højt. 

De unge blev budt velkommen af sejl og Studérs unge dygtige instruktører og efter en introduktion i bådene og i hvad matchrace går ud på, var det ud på vandet og træne.

Instruktør om bord

Hver båd havde en instruktør med hele tiden på Match 28eren og eftermiddagen gik som en leg. Der blev sejlet, der blev grinet af egne og andres fejl og de fik lært noget om bådhåndtering og om det at sejle matchrace.

Lørdag morgen skinnede solen fra en næsten skyfri himmel og efter en solid morgenmad sponsoreret af Føtex og gennemgang af dagen program, blev der sejlet ud til sejladsområdet.

Deltagerne opholdt sig på vandet hele dagen. Sejlklubben Neptun nye  tilskuerplatform ”Flåden” var blevet  sejlet ud til sejladsområdet. Her og i gummibådene opholdt man sig, når man ikke sejlede. Undervejs blev der sejlet frokost og lidt mundgodt ud til deltagerne.

Der blev sejlet i 2 både. Hver besætning sejlede mod 4 andre besætninger. Herefter blev der sejlet semifinaler og til sidst finale.

Finalen blev sejlet mellem sidste år vinder Rødkilde Gymnasium og Syddansk Erhversskole. Der skulle sejles bedst af 3 sejladser.

Syddansk Erhvervsskole gjorde rent bord

Syddansk Erhvervsskole gjorde rent bord og vandt de 2 første sejladser og kunne efterfølgende kåres som vindere af Oxbridge 2013.

Efter finalesejladsen var der afslutning i klubhuset. Her blev der serveret hjemmebagt kage m.m og så var der præmieoverrækkelse med pokal og sponsorpræmier.

Tak til sponsorer

I år var vi så heldige, at vi havde modtaget rigtig mange sponsorpræmier og vi kunne derfor give nogen flotte præmier til både 4. 3. 2. 1. pladsen.

Alle præmiemodtagere var super glade for deres præmier og vi vil gerne rette en meget stor tak til vores sponsorer for jeres gavmildhed.

Det betyder uroligt meget for os, at vi kan slutte stævnet af med at uddele så flotte præmier.

Vores sponsorer var, Føtex Windfeld Hansen Centeret, Superbrugsen Vindinggård Centeret, Papfar, Konqurs, Noon copenhagen, Indicode –Jeanspirit, Club Foam, Lido Biograferne, Vejle Yacht Service og Palby Marine. Tak for det.

 

content-loader
content-loader
content-loader