Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Glade sejlere i Vejle.
Kapsejlads
Kapsejlads

Vejle har succes med TORM enkel kapsejlads-konceptet

Sejlklubben Neptun Vejle fik mange roser fra over 100 sejlere, der deltog i Neptun Cup forleden.

Af Troels Lykke |

Her er bemærkninger fra deltagere i Neptun Cup den 9. maj:

”Kanonstævne”
”Vi lærte meget”
”Meget inspirerende”
”Vi kommer igen til september”

Vores stævnekoncept er udviklet over flere år med stigende succes. Det henvender sig til optimist A og B, Zoom8 og Feva sejlere, men er primært udviklet til nye sejlere og er baseret på TORM enkel kapsejlads-konceptet.

Det fortæller Anita Jonsson fra den østjyske sejlklub. Hun fortæller videre til minbaad.dk:

Regler, baner og startprocedurer forklares på en letforståelig og håndgribelig måde og det tiltaler sejlerne og deres familier.

Uden alvorlige uheld

Der er trængsel på stranden og p-pladsen når ca. 250 sejlere inkl. familie og påhæng skal have gjort bådene klar til kapsejlads, men det lykkedes at få alle på vandet og på land igen uden alvorlige uheld.

Mange frivillige hænder fra vores trænere og forældre gør at sådan et stævne kan lykkes. I samarbejde med Sejlklubben Neptuns kapsejladsudvalg lykkedes det også at få SNV´s Flåden bugseret til Tirsbæk.

Her var den platform for tilskuere på helt tæt hold af banen, der var lagt så sejlerne susede forbi med få meters afstand til Flåden.

Gruppefoto og præmieoverrækkelse

Dagen var vejrmæssigt fin med solskin og jævn til frisk vind. På stor bane blev der afviklet 5 sejladser og på C-banen blev der afviklet 9 sejladser.

Efter sejladserne var der gruppefoto og præmieoverrækkelse. Der var præmier til alle og flotte pokaler til vinderne. Vi siger tak for præmier til Cost:bart, Papfar og Palby Marine.

Se resultater på www.snv.dk jolle og se billeder under billedgaleri

content-loader
content-loader
content-loader