Gå til hoved-indhold
Du behøver ikke at vide noget om bådforsikringer da du vil modtage en forudgående oplæring inden du udsendes, fortæller Pantaenius. Arkivfoto: Mick AndersonKort Nyt
Du behøver ikke at vide noget om bådforsikringer da du vil modtage en forudgående oplæring inden du udsendes, fortæller Pantaenius. Arkivfoto: Mick Anderson/sailingpix.dk

Pantaenius søger nu eventkoordinatorer til stævner

Pantaenius søger eventkoordinatorer, der skal bemande eventstande ved kapsejlads- og søsportsevents som Pantaenius deltager i, i sommeren 2013.

 

Af Troels Lykke |

Pantaenius søger en eventmedarbejder. Her er deres stillingsopslag:

Dine opgaver vil være at servicere vore gæster, sejlere og publikum fra vores eventrailer, opbygge og fastholde relationerne til disse og give dem et godt, første håndsindtryk af Pantaenius.

Du vil også være vores repræsentant i forhold til den enkelte værtsklub/organisation, og være med til at sikre, at Pantanis får fuld udbytte af de eksponerings- og hospitalitymuligheder som vi får tilbudt ved eventen.

Din profil:

• Du er sejler, sejlsportsinteresseret eller i stand til at leve dig ind i og tale med om sejlsport med sejlerne og vore øvrige gæster.

• Du er muligvis  i gang med en videregående uddannelse og kan umiddelbart se at et job som eventkoordinator hos Pantaenius er studierelevant.

• Du er i stand til at tale med alle slags mennesker og trives ved at være serviceminded, imødekommende og har en sælgende adfærd.

• Du har mulighed for at deltage ved sommerens events, som typisk strækker sig fra torsdag til og med søndag.

• Du har B eller B+ kørekort

Du behøver ikke nødvendigvis at vide noget om bådforsikringer da du vil modtage en forudgående oplæring inden du udsendes. En sund, kommerciel tilgang og uddannelse vil dog være en fordel.

Du vil blive ansat på konsulentlignende vilkår og honoraret vil blive forhandlet individuelt, derudover vil du få dækket udgifter til ophold og fortæring.´

Hvis du synes det lyder spændende, er du velkommen til at sende dit CV med en kort ansøgning til adm. direktør Gert Toft, GToft@pantaenius.com

I 2013 deltager Pantaenius blandt andet i følgende events. Sail Extreme, Harboe Cup, Aarhus Sailing Week, Royal Ocean Cup, Baltic Sea Challenge og DM i Fladfisk.

Om Pantaenius

Pantaenius har formidlet forsikringer siden 1899 og med afdelinger i England,  Middelhavet,  Skandinavien, Østrig, Amerika og Australien.

Med mere end 70.000 kunder er Pantaenius førende i Europa, når det gælder forsikring af lystfartøjer, og vi råder over lokal servicefaciliteter, der hvor du har allermest brug for det.

 

content-loader
content-loader
content-loader