Gå til hoved-indhold
Gert Toft er chef for Pantaenius i Skandinavien. I den danske afdeling i Skive er der 15 ansatte. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Gert Toft er chef for Pantaenius i Skandinavien. I den danske afdeling i Skive er der 15 ansatte. Foto: Troels Lykke

Gert Toft fra Pantaenius øger omsætningen

Vi var til 50 års fødselsdag hos Gert Toft, chef for Pantaenius i Danmark, Sverige og Norge. Et firma der på 12 år har øget omsætningen med 500 procent.

Af Troels Lykke |

De danske sejlere foretrækker Pantaenius, der ifølge vores kilder er det mest benyttede forsikringsselskab til danske bådejere. 

Og Pantaenius chef, Gert Toft, der kom til Pantaenius i Skive for 12 år siden, knokler da også for tingene.

Det er sådan set gået ret godt siden år 2000.

- Vi har på 12 år øget omsætningen i Pantaenius i Skandinavien med 500 procent og det er sket med hårdt arbejde og hurtig service, ellers kan du ikke klare dig i markedet. Når der er skader skal du være hurtig til at hjælpe sejlerne, siger Gert Toft til minbaad.dk.

Han fortæller at omsætningen også er øget fordi bådene bliver dyrere og dyrere og dermed øger præminen til forsikringen også.

Sejler i Silkeborg

Gert Toft, der nu er fyldt 50 år, har i mange år sejlet kapsejlads i H-båd, nu bliver det til lidt L23 sejlads i Silkeborg, hvor han bor med hustru og to børn.

Når man er chef for Norge og Sverige også, bliver det nemlig til 60.000 kilometer hvert år på landevejene. 

Sponsor ved stævner

Samtidig kører Gert Toft til mange stævner, da Pantaenius ofte sponsor ved forskellige stævner, som fx ved Aarhus Twostar og H-båds-sejlads på Silkeborg-søerne, storbåds-sejlads i Helsingør og mange andre stævner, hvor de scorer stor goodwill.

- Det er vigtigt at vi viser flaget ude ved stævnerne, hvor vi kan møde sejlerne, siger Gert Toft.

Gert Toft skærer for mens hans datter ser på.

content-loader
content-loader
content-loader