Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Britta og Hans er aktive tursejlere i Omega 30.

Hans Andersen - en af bådbranchens drenge - fylder 70

Hans Andersen kan prale med et langt liv i bådbranchens og sejlsportens tegn. Han er så godt som født i Hvidovre Sejlklub ”Suset”. I dag sejler han Omega 30 med hustruen.

Af Troels Lykke |

Først sejlede Hans Andersen Optimistjolle under P.G Hansen, så blev han junior og sejlede Juniorbåd.

Derefter købte han en gammel ”Kutter” sammen med en sejlerkammerat, han var med da H-båden kom frem, så blev det Bianca 28 og nu Omega 30, som han sejler rundt i Danmark med sammen med fru Ritta.

Livet som pensionist passer Hans godt nu, og faktisk kan han ikke forstå at han har haft tid til at arbejde hvis du spørger ham i dag.

Tiden går med alt fra at passe båden, sejle sommertur, weekendtur & aftenkapsejladser i Omega’en. Han bliver også tit set i Køge Sejlklub, hvor barnebarnet Peter sejler Optimistjolle og sønnen Jesper sejler L-23.

Et langt liv med bådbranchen har givet ham viden om næsten alt hvad der rører sig der, han var først indkøbschef hos Elvstrøm Boats, senere hos John Mast og blev så sekretariatschef i søsportens brancheforening Danboat hvor bl.a flydende bådudstillinger fyldte meget af hans tid, indtil han for tre år siden gik på pension.

Et stort tillykke med de 70 år til Hans, som fejrer dagen med familie og venner.

content-loader
content-loader
content-loader