Gå til hoved-indhold
Joller i trængsel i Rungsted. Foto: KDYKapsejlads
Joller i trængsel i Rungsted. Foto: KDY

Opti Cup i Rungsted med trænerhjælp

KDY i Rungsted inviterer til stort stævne for Opti-, Feva- og Zoom8-sejlere d. 9. maj. KDY stiller med trænerhjælp til C-sejlerne, så alle får en hjælpende hånd rundt på banen.

Af katrine bertelsen |

KDY’s Ungdomscenter i Rungsted inviterer til Kristi Himmelfartsstævne den 9. maj. Udover en masse sejlads er der efterfølgende hygge og præmieuddeling. Det skriver KDY i en pressemeddelelse.

- Opti Cup er et stævne, der er afholdt i omkring 20 år og i år er Uption med som sponsor. Familien er i højsædet denne dag og vi sørger for lidt at tage sig til når man sidder og spejder ud over vandet gennem kikkerten, fortæller Ann-Marie Mohr fra KDY. 

Trænerhjælp til C-sejlerne

KDY stiller med trænerhjælp til C-sejlerne, så alle får en hjælpende hånd rundt på banen. Zoom8- og Opti A- og B-sejlere sejler på trapezbane, C-sejlere sejler på trekantbane og Feva XL sejlere sejler på op/ned bane. Feva XL og C-sejlerne vil spise frokost på land.

Alle optimistjolle-, Zoom8- og Feva sejlere kan deltage. Der sejles i A-, B- og C-optimist felter, et Zoom8 felt og et Feva felt. A- og B-sejlere samt Zoomsejlere sejler på samme bane og C-sejlerne og Feva sejlerne sejler på samme bane. For at nå flest mulige sejladser, vil banerne blive korte.

 

For forbipasserende og deltagere og deres familier er der mulighed for at afprøve heldet i Tombolaen, hvor der er rigtig gode præmier at vinde og hvis man trænger til et hvil eller blot gerne vil nyde den gode udsigt er der god kage og kaffe til rimelige priser.

Sejlerne bliver ikke glemt denne dag, så i ventetiden indtil præmieoverrækkelsen serverer vi fiskefrikadeller og brød til de sultne sejlere, et sikkert hit som alle nyder. Kom ned og vær med Kristi Himmelfartsdag i KDY's Ungdomscenter på Rungsted havn.

Du kan læse mere og tilmelde dig på KDY’s hjemmeside.

content-loader
content-loader
content-loader