Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Ny Bavaria Cruiser 41 med mere lys i kahytten

Det sydtyske værft, Bavaria Yachtbau, sender om få måneder en ny turbåd på markedet. - Den afløser Bavaria 40, fortæller importør, Michael Floor.

Af Troels Lykke |

Bavaria Cruiser 41 er navnet på den 11,99 meter lange båd, hvor skrog, køl og ror, er designet af det meget respekterede amerikanske designkontor, Farr Yacht Design.

I forhold til den tidligere model, Bavaria 40,  får Bavaria Cruiser 41 mere plads i kahytten, med en ståhøjde på 1,94 meter. Salonen får mere naturligt lys ind, fordi der er flere og større luger.

I forkahytten, hvor skipperparret typisk bor, er gjort ekstra stor. Værftet lover også at salon-, cockpit- og pantrybord i træ, bliver med blødere, buer, hjørner så man slår sig mindre på dem.

Designet af kahyt og dæk står britiske  Design Unlimited for. Den danske importør i Risskov ved Aarhus, Michael Floor fra Floor Marine, siger om den nye båd, der har en næsten 19 meter høj mast på:

- Kunderne ønsker mere plads og lys i kahytten og det er der langt mere af på grund af større luger i ruftaget, end på Bavaria 40, siger han til minbaad.dk.

Pris for Bavaria Cruiser 41, leveret i Danmark, bliver på 1,29 mio. kroner.

content-loader
content-loader
content-loader