Gå til hoved-indhold
Vi har fundet Gill sejlertøj med god rabat og lækre trøjer til hende (og ham), der sætter pris på bløde pakker.Udstyr
Vi har fundet Gill sejlertøj med god rabat og lækre trøjer til hende (og ham), der sætter pris på bløde pakker.

Tre der holder: Bløde pakker med 40% rabat til minbaads læsere

Sejlersæsonen er forbi for de fleste, og nu melder gavesæsonen sig. Vi har fundet et par lækre trøjer, og Gill sejlertøj til en særlig minbaad.dk pris.

Af katrine bertelsen |

Hvis man som jeg har fødselsdag i november, ender ønskesedlen ofte med nye hjemmesko, vinterstøvler og andet kedsommeligt. I år har jeg besluttet, at der skal stå nyt sejlertøj på ønskesedlen. Ikke kun jakker og bukser, men også lækre ting som jeg kan bruge hen over vinteren.

Vi har fundet nogle lækre sager, bl.a. Gill sejlertøj, som minbaad.dks læsere får med en særlig rabat, og trøjer (sorry drenge) der mest er for piger. Skal kæresten have en fødselsdags- eller julegave er der nok noget her, der skal falde i god jord.

Gill OS22 jakke - 40% rabat til minbaad.dks læsere

Den gule sejlerjakke fra Gill er lavet i kraftigt materiale, og har en god membran, der holder dig tør, samtidig med at kroppen kan ånde. Ærmer og hals kan lukkes tæt og hætten kan indstilles så den dækker, uden at være i vejen. Alle syninger er tapede. Farven forbedrer sikkerheden og har en god pasform, så du kan bevæge dig frit. Jakken fås fra størrelse XS - XXL.

Prisen er 2899 kr hos Efi-Esbjerg, og du får 40% rabat, hvis du bestiller på nettet, og skriver, at du har set tilbuddet på minbaad.dk i kommentarfeltet.

Der er også 40% rabat på andet Gill sejlertøj (2012/2013 modeller) til minbaad.dks læsere, og tilbuddet gælder kun for lagervarer. Rabatten fratrækkes først, når efi-esbjerg.dk hæver pengene på din konto.

 

Breece Hood Jacket 2.0 fra Pelle P

Den lune fleecejakke fra Pelle P, har hætte og mange gode detaljer. Jakken har lynlås og justerbar hætte, og er i unisex størrelser, så piger anbefales at tage en størrelse mindre end de plejer.
Trøjen er i 100% polyester, og fås i blå, rød og hvid. Str.: xxs-xxl.
Prisen er 159 € (ca. 1200 kr)
Du finder
nærmeste Pelle P forhandler her.

 

Hættetrøje med lynlås fra Zhik

Hættetrøjen fra Zhik til piger, er med lynlås og fleecefor, og er i en lækker blød kvalitet. Trøjen fås i sort, og er lavet af 60% bomuld og 40 % polyester, med broderet Zhik Logo på brystet.
Prisen er 845 kr hos Nordic People

content-loader
content-loader
content-loader