Gå til hoved-indhold
En varm vest, en ny taske og en sejlerjakke med individuelle numre på, er nogle af buddene på forårets bidrag til sejlergarderoben.Udstyr
En varm vest, en ny taske og en sejlerjakke med individuelle numre på, er nogle af buddene på forårets bidrag til sejlergarderoben.

Tre der holder: Moleræs

Nu venter foråret lige om hjørnet, i alt fald ifølge DMI. Det plejer at betyde, at der skal nyt tøj til. Engang imellem er det ikke kun det praktiske der tæller. Nej, tøj til moleræs er også vigtigt!

Af katrine bertelsen |

En ting er at være praktisk, en anden at være smart. Til aftenpromenaden på havnen har vi fundet tre stykke lækkert kluns, der kombinerer både det smarte og praktiske.

QUBA jakker

QUBA jakken er en såkaldt teknisk jakke, som kan stå distancen både til søs og på land. Ikke to jakker er ens, og alle numre på jakkerne er individuelle.

Jakken er lavet af nylon med for af blød fleece. Alle sømme er forseglede og vandtætte, og hætten gemmer sig i kraven. Jakken kan maskinvaskes og fås i hvid eller marine med hvide eller røde tal på. Fås i str. S-XXL.
Pris: 2999 kr hos Hellers

GILL vest

Vesten fra Gill er ideel til en kølig sommeraften, hvor en sweater er for meget. Vesten er iteknisk isolerende materiale og er vind- og vandafvisende. Inderkrven er foret og blød, og vesten har lommer med lynlås. Vesten fås i sort med hhv. pink eller lyseblå lynlås. Herre str. S-XL – Dame str. 10-16.
Pris, dame: 999 kr
Pris, herre: 1099 kr hos Palby

Taske fra irske Dubarry

Dubarry laver ikke bare sko og støvler. Den lækre lille dametaske er i læder med metalspænder og -detaljer. Tasken måler 290mm x 155mm x 105mm og fås i sort og valnød.
Pris: 1998 kr hos Aarhus Seashop

content-loader
content-loader
content-loader