Gå til hoved-indhold
Mange af landsholdssejlere kommer til Bønnerup! Foto: Jesus RenedoKapsejlads
Mange af landsholdssejlere kommer til Bønnerup! Foto: Jesus Renedo

TORM Grand Prix: Nu med stjernestøv

Så er der nedtælling til TORM Grand Prix i Bønnerup. I år bliver stævnet i Bønnerup ekstra spændende, da de olympiske FX og 49´ers også deltager. Op til stævnet er der træningslejr.

Af katrine bertelsen |

Årets første TORM Ungdoms Grandprix står for døren. Umiddelbart før TORM Grandprix’et bliver der afviklet en landsholdslejr, som er åben for deltagelse af alle ungdomssejlere.

Alt taler for, at ungdomssejlere med lyst til kapsejlads får en fantastisk weekend i Bønnerup Strand d. 26.-28. april med sejlervenner fra hele landet.

Du må hellere sejle med!

Helt generelt er det sådan, at årets første stævne kan få stor indflydelse for den enkelte sejlers/besætnings placering i TORM Grandprix-seriens samlede klassement.

- Årets første stævne er super vigtigt i forhold til at komme godt fra start i årets samlede klassement. Kort og godt kan man sige, at man er kommet bagud på point, hvis man ikke dukker op. Og så er Bønnerup Strand et godt sted, hvis man er ny sejler eller besætning i TORM Ungdoms Grandprix'er. Der er både gode sejladsforhold og så er det et uformelt og rart sted at være, fortæller Baneleder, Martin Frislev, der får ansvaret for Hobie 16, 29'er og 49'er banen. Troels Wester-Fischer styrer slagets gang for E-joller og Laser.

Åben træningslejr med Sejlerlandsholdet

I dagene op til TORM Grandprixet i Bønnerup Strand d. 26.-28. april holder Dansk Sejlunions Sejlerlandshold træningslejr. Træningslejren finder sted onsdag d. 24. og torsdag d. 25. april og er åben for alle ungdomssejlere, hvor yngre sejlere også kan være med.

I forbindelse med træningslejren og TORM Grandprixet har sejlere, der har tilmeldt sig træningslejren, mulighed for overnatning og logi, herunder også under stævnet.

- Stævne- og træningslejrens deltagere kan overnatte på havnen i telt eller autocamper/campingvogn eller på Gjerrild-Bønnerup Friskole, hvorfra der er privat bustransport til havnen. Vi spiser alle sammen i Borgerhuset, der ligger 200 meter fra havnen, fortæller Steen Hansen fra Bønnerup Strand Sejlklub.

Fantastisk vejrudsigt

Talentkoordinator Jan Christiansen fra Dansk Sejlunion glæder sig, og har kigget i krystalkuglen. Han lover svage og moderate lavtryk som passerer nord om Bønnerup. Vi får vestlige vinde, 6-12 knob. Det bliver solrigt (maks 15% skydække). Temperaturene bliver 15-19 grader. Der er ingen udsigt nedbør nogen af dagene. ;-)

Lad os håbe han får ret...

Stævnet er åbent for klasserne:

Europajolle, Laser Standard, Laser Radial, 29er, Hobie 16 spi, Laser 4.7, 49er og 49er FX.

Se træningslejrens program og tilmeld dig her.

Tilmeld dig TORM Grand Prix her

Læs mere på Dansk Sejlunion sport på facebook

content-loader
content-loader
content-loader