Gå til hoved-indhold
Skippermøde onsdag morgen på Bønnerup Havn, ved Jonas Warrer og sportschef fra DS Thomas Jacobsen. Foto: Erik VenøboKapsejlads
Skippermøde onsdag morgen på Bønnerup Havn, ved Jonas Warrer og sportschef fra DS Thomas Jacobsen. Foto: Erik Venøbo

Super OL-morgen i Bønnerup

Alle landsholdssejlerne har netop været til skippermøde på Bønnerup havn, anført af Thomas Jacobsen og Jonas Warrer. Sejlerne skal på vandet og træne, og det er drømmevejr.

Af katrine bertelsen |

Omkring 70 elitesejlere og trænere er lige nu ved at rigge til i Bønnerup. Forude venter to dages kapsejlads og -træning. Det er forberedelse til stævne, der starter fredag, og er samtidig landsholdssamling med en masse kapsejladsemner på dagordenen.

Stævnechef Erik Venøbo har travlt, men fortæller på en telefon fra Bønnerup havn, at han er glad over at se mange unge mennesker på havnen, alle optaget af det de bedst kan lide, nemlig sejlsport.

Jan Christiansen, talentkoordinator i Dansk Sejlunion fortæller, at de har lagt to baner ud, en til Hobier og Skiff, og en til enmandsjollerne. Otte trænere er med på vandet, heriblandt Finn ”Beton” Jensen, brødrene Peter og Søren Hansen, Jan Christiansen selv og DS sportschef Thomas Jacobsen.

Alle 49’er-sejlerne er ankommet sammen med otte 29’ere, 15 lasersejlere og nogle Hobie- og Finnjoller.

- Det er drømmevejr, fortæller Jan Christiansen, let fralandsvind, lysegrønt vand og strålende sol.

I dag og i morgen skal der trænes, og fredag går det løs med stævnet, der både er TORM Ungdoms Grandprix, og Bønnerup Regatta 2013.

Minbaad.dk regner med at ankomme til Bønnerup Strand i morgen eftermiddag, og der skal nok komme flere nyheder og historier derfra.

 

content-loader
content-loader
content-loader