Gå til hoved-indhold
PATTON-HARKEN Regatta watch fås med både sort og hvid baggrundUdstyr
PATTON-HARKEN Regatta watch fås med både sort og hvid baggrund.

Nyt eksklusivt sejlerur fra Harken

Harken bad urmagerfirmaet Patton at udvikle et analogt sejlerur, som kunne imødekomme hårde krav fra sejlere. Nu er det her. Pris: 8.999 kr.

Af Troels Lykke |

Patton Watches og Harken er gået sammen og har designet dette eksklusive analoge regatta ur til sejlere, som er perfekt til både kapsejleren og lystsejleren, det fortæller Columbus Marine til pressen.

Grossisten fortæller videre:

Patton, som er beliggende i Place Vendôme, Paris, er kendt for at udvikle og producere ure til ekstreme sportsfolk og i særdeleshed dykkere.

Da Patton bad Harken om at samarbejde omkring et nyt sejlerur, så Harken det som en glimrende mulighed da begge virksomheder har meget høje krav til standarder for håndværk og styling.

Strenge tests

Ligesom Harkens hardware gennemgår Pattons ure strenge tests både i laboratoriet men også til havs. 

Patton og HARKEN er derfor stolte over, at kunne præsentere resultatet af deres samarbejde: PATTON- HARKEN REGATTA sejlerur, specielt designet til bådejere og kapsejlere. 

HARKEN pålagde det berømte urmagerfirma Patton at udvikle et analogt sejlerur, som kunne imødekomme de benhårde krav fra sejlere.

Under den fælles udvikling af uret har de to firmaer trukket på deres mange års erfaring inden for området, samt rådgivning fra flere professionelle sejlere.

Derved har Patton og HARKEN sikret sig, at uret er af bedste kvalitet og spækket med alle de funktioner der kræves af et  ”top-of-the-range” sejlerur.

Bæres ved alle lejligheder 

Dette ur er ikke kun funktionelt, men også smukt designet og kan derfor bæres ved alle lejligheder. 

PATTON-HARKEN Regatta watch fås med både sort og hvid baggrund. Med uret følger både en gummi- såvel som læderrem.  Pris: 8.999,- kroner vejl.

content-loader
content-loader
content-loader