Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Er du kommet i den alder hvor du overvejer om du skal købe en motorcykel er A-catten det perfekte alternativ, mener Bøjland.

Vil du være pilot i A-Cat for cirka 45.000 kroner?

En del af de danske A-Cat sejlere skifter nu både. Det betyder at 3-4 danske både på markedet i løbet af efteråret, skriver Tom Bøjland.

Af Troels Lykke |

Vil du være pilot på din egen A-cat er der nu en god mulighed for erhverve dig netop den båd der passer til dig, dine ambitioner, erfaring og økonomi.

Det fortæller Tom Bøjland, der nu er aktiv A-Cat-sejler.

En del af de danske A-cat sejlere er netop nu ved at opdatere både, hvilket betyder at der kommer 3-4 danske både på markedet i løbet af efteråret og vi ser helst de bliver på det danske marked fremfor at forsvinde ud af landet.

Niveauet er fra lettere brugt til næsten nyt - fælles for dem er at de alle er sejlklare og har sejlet kapsejlads i år.

Prisniveauet starter fra ca. 45.000 for en komplet båd.

Er du kommet i den alder hvor du overvejer om du skal købe en motorcykel er A-catten det perfekte alternativ - fart, spænding, masser af stævner hvis man har lyst til det og meget tid på vandet (det tager længere tid at klæde om end det tager at rigge til) - eller du i dag sejler en båd hvor der skal hænges og du nærmer dig en knæoperation er trapezbæltet et udmærket alternativ.

For yderligere info, skriv til tombojland@gmail.com

www.a-cat.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader