Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Foto: Søren W. Kristensen
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Mød SAP Extreme Sailing Team bag kulisserne

Jes Gram-Hansen og gaster, der kæntrede i Brasilien, er glade for i dag at kunne offentliggøre en ny video, som viser hvad der foregår bag kulisserne på holdet.

Af Troels Lykke |

Videoen giver seere og fans en mulighed for at se, hvad der foregår bag kulisserne på det danske sejlsportshold, som er anført af Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner.

Holdets andre talentfulde sejlere såsom britiske Pete Cumming, portugisiske Renato Conde, danske Nicolai Sehested og Kent Dalsbo er også med i filmen.

Seerne får et indblik i holdets forberedelser før stævnerne og gengiver højdepunkterne fra den spændingsfyldte sæson.

Holdet fungerede godt under pres og udnyttede al den talentmasse, de besidder. Det medførte solide resultater gennem året heriblandt tre podium placeringer i Singapore, Qingdao og Cardiff.

Efter holdets dramatiske kæntring i det afsluttende stævne i Brasilien er seriens samlede podium fortsat den overordnede ambition.

Som titelsponsor støtter SAP sejlsportsholdet gennem implementering af innovative teknologiske løsninger, der leverer banebrydende analyser til SAP Extreme Sailing Team, som forbedre holdets præstationer.

Data er hjørnestenen i SAP Extreme Sailing Teams præstationer på land og vand. Det giver holdet mulighed for at optimere deres strategi, simplificere den logistikmæssige del af at deltage i en global tour og forbedre sejlsportsresultaterne.

content-loader
content-loader
content-loader