Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Christian og Thomas Tang samt besætning slot til foran en del skrappe sejlere.

OL-sejlere Rindom og Schütt slået i Horsens-dyst

Christian og Thomas Tang, med opvækst i Horsens Sejlklubs ungdomsafdeling tog i Match 28, årets Picca Automation Business Cup pokal, foran Thomas Iversen, plus OL-sejlere.

Af Troels Lykke |

Med hos "Tængerne", som Christian og Thomas Tang kaldes,  var der i Jyske Bank båden var også Anders Jørgensen fra Jula A/S og Niels Einar Gammelgaard fra  Jyske Bank.

14 besætninger i seks både dominerede hele Horsens inderfjord lørdag den 8. juni, og det gamle klubhuset om aftenen.

Hver besætning repræsenterede en virksomhed som enten selv havde 2 dygtige sejlere, eller adopterede to Horsens sejlere for dagen. 

OL-kvinder slog ikke til

Det gav bl.a. mulighed for at se de tre lokale OL-kandidat piger i action, Anne Marie Rindom fra Laser Radial og Schütt søstrene fra 49er FX, men sandelig også mange andre dygtige lokale sejlere som fik muligheden for få støvet pudset lidt af på sejlertøjet.

Thomas Iversen i Sydbank blev 2, Peter Iversen i Nortvig 3, 4. pladsen løb Nykredit med hvor Alan Nissen var skipper, og Morten Arndal i Fertin Pharma og Jacob Nicolajsen fra VIA, sluttede således i finalen.

Match Racing Denmark i Middelfart stillede 6 både til rådighed for On Board Horsens Sejlklub, således dette succesarrangement kunne afvikledes og derudover sikrede Søren Laugesen fra MRD at det sportslige og regelmæssigt niveau blev overholdt.

Dansk mester i matchrace tyvstartede

Sidste år mester fra Navne sponsoren Picca Automation, tidligere DM mester i match rac,e Henrik Jensen fra KDY, måtte i år nøjes med en sekundær placering, da han var uheldig med tyvstart og en styrbord/bagbord i de indledende sejladser.

Stævnet, som nu blev afholdt for 6. gang med flere og flere deltagende besætninger, er en succesfuld mulighed for On Board Horsens Sejlklub, for at skabe en stor aktivitet og eksponering af klubben, dels sponsoraktivitet og relationer, og endelig til at sikre et økonomisk bidrag til drift af ungdomsafdelingen, fortæller Søren Klint fra On Board Horsens Sejlklub.

content-loader
content-loader
content-loader