Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Camilla Ulrikkeholm lavede toppræstation under VM i matchrace for kvinder i Korea.

Danish Open i kvindernes tegn - topnavn Camilla Ulrikkeholm

Og det er ikke Fru hvem som helst der kigger forbi Skovshoved havn når KDY og Royal Sailing Academy byder indenfor til Danish Open Ladies Cup 2013, der sejles fra 20. til 23. juni.

Af Troels Lykke |

Nykårede VM sølvvinder Camilla Ulrikkenholm og hendes besætning er klar til at dyste om den første Danish Open titel kun for kvinder. Camilla har sejlet stærkt i år og for mindre end en uge siden fik hun sammen med sin besætning hængt sølvmedaljer om halsen til VM i Matchrace for kvinder.

Camilla er oppe mod et stærkt felt der tæller flere OL deltagere. Sidste års Danske OL deltager Lotte Meldgaard Petersen og hendes erfarne besætning har meldt sig klar, lige så har den engelske OL deltager Lucy Macgregor.

Det fortæller KDY til pressen. 

Der bliver helt sikkert kamp om placeringerne ud for Skovshoved havn mellem den 20. og den 23. juni når de 2 danske besætninger skal gøre deres bedste for at sikre en finaleplads til Danmark.

Dette års Danish Open er en del af Women's International Match Race Series der er en verdensturne på 5 events i såvel Frankrig, Korea, Skovshoved Danmark, USA og Sverige, hvor årets finale skal sejles.

Det var også i Sverige, nærmere bestemt Lysekil, hvor den danske matchrace skipper Camilla Ulrikkenholm med besætning sidste år gjorde rent bord, og er dermed i år forsvarende mestre og favorit til den samlede titel.

Noget at se på land

Traditionen tro bliver Danish Open igen i år støttet at Audi, Widex og Calsberg, men også Ramirent, Lundbæk og Hansen og Dyhrberg/Kern sikrer at der også på land bliver noget at se på.

Det vil bl.a. være muligt, imellem sejladserne, at se lidt nærmere på de nyeste modeller fra Audi samt at gå på jagt efter et godt tilbud fra Danish Open tøj sponsor Helly Hansen, der vil have et stort udvalg af sejlertøj og sommer tøj med.

Indimellem kan man også trænge til at sidde og nyde stemingen i nogle af Trimm’s maritime møbler, som det også er muligt at erhverve sig, hvis man vil have lidt af stemningen med hjem.

Det vil naturligvis også være muligt at følge de tætte sejladser på nettet både via www.danishopen.dk og vores Facebook, Twitter og Coverit live profiler.

 

content-loader
content-loader
content-loader