Gå til hoved-indhold
I midten ses vinderne af Ladies Cup 2016, Bodil Gabelgaard, Betina Gabelgaard og Lise Vetner, i H-båden Eltronic. Foto: Struer SejlklubKapsejlads
I midten ses vinderne af Ladies Cup 2016, Bodil Gabelgaard, Betina Gabelgaard og Lise Vetner, i H-båden Eltronic. Foto: Struer Sejlklub

Seje kvinder i Struer sejler kold Ladies Cup

Ingen kunne røre de tre H-både i sidste sejlads. H-båden ”Eltronic” bliver med ti førstepladser samlet étter. Kun tre minutter skilte top-3. Bodil Gabelgaard og mandskab vandt.

Af Sara Sulkjær |

Der var bogstavelig talt kamp til stregen, da tre H-både, to J/80ere samt én Naver 29 sejlede sidste sejlads i årets Ladies Cup i Struer Sejlklub

Sejladsen blev afviklet med jagtstart, og det handlede derfor blot om at komme først over mållinjen for de seks besætninger. 

”H-båds-vejr”

Her viste H-bådene vejen. Ingen af de resterende både var i stand til at hente de tre, som krydsede målstregen indenfor blot tre minutter. 

- De tre H-både sejlede rigtig godt, man kan vel nærmest sige, at det var “H-båds-vejr”, skriver Annette Laursen på klubbens hjemmeside.

Dermed kunne Bodil Gabelgaard og resten af besætningen på H-båden ”Eltronic” løfte armene i vejret som samlet vinder af Ladies Cup 2016 med i alt ti førstepladser.   

Gode kryds på østsiden

På turen, som gik rundt om Venø, kunne pigerne nyde østlig vind på 5 sekundmeter. 

- Det var godt sejlervejr, og vi havde nogle gode kryds på østsiden af Venø. Toppen blev rundet, og så gik det nedad vestsiden, som altid er et flot syn med de flotte skrænter og Venø by, fortæller Annette Laursen.  

Selvom der både blev kæmpet, trimmet, halet og slækket, fandt pigerne tid til at nyde den flotte natur. 

J/80 på 2. pladsen

Vel i land blev podiet fundet frem, hvor H-båden ”Electronic” prydede midten, mens J/80eren ”Home Energicenter” og H-båden ”Helena” tog sig af henholdsvis 2. og 3. pladsen.

Herefter fandt pigerne grill og vinglas frem, og så var der ellers dømt hygge med lækker mad. 

Se det samlede resultat for Ladies Cup her

Der var tid til hygge og god grillmad efter sejladsen. Foto: Struer Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader