Gå til hoved-indhold
Adidas sejlerkollektionen får sin egen sektion med showroom hos firmaet i RoskildeUdstyr
Adidas sejlerkollektionen får sin egen sektion med showroom hos firmaet i Roskilde.

Ny importør af Adidas sejlertøj - se det på bådmesse

Kap Horn sportswear, der siden 1978 har forhandlet teknisk beklædning, er udpeget som officiel Adidas Sailing Distributor i Danmark.

Af Troels Lykke |

Danske sejlere og sejlsportsinteressede får nu for alvor mulighed for at anvende det verdenskendte Adidas, der for alvor har kastet sig ud på det maritime marked.

Adidas chef for 43.000 ansatte, Adi Dassler, udtrykker ambitionen klart: 

-Kun det bedste til atleten.

Og tjekker man Adidas sejlerkatalog er man ikke i tvivl om at det tyske firma fra 1948 mener det. Således deles Adidas-sejlerprogrammet op i  syv kategorier:

ASX ekstrem, ASRP regatta professionel, ASC cruising, ASA atletisk, ASE essentiel,  ASL redningsveste samt et spændende program i sports sejlersko og støvler.

Den danske Adidas Sailing importør, Svend Balkert fra Kap Horn sportswear i Roskilde, hæfter sig i første omgang især ved serierne i ASA atletisk og ASA essentiel samt fodtøjet, og forventningerne til det tyske mærke er høje.

Udviklede hængesko til OL i London

- Adidas er et verdensmærke med en enorm bredde. Den viden og kunnen de har fra andre sportsgrene er brugt i sejlerprogrammet, kan vi se. Blandt andet udvikledes Adipower hiking skoen til OL-sejlerne under OL i 2012, siger Svend Balkert, der i forvejen forhandler Baltic redningsveste, Musto sejlertøj og Holebrook strik.

Adidas sejlerkollektionen får sin egen sektion med showroom hos firmaet i Roskilde, og salgskonsulent Per Biltoft bliver ansvarlig for salget til butikkerne i Danmark.

Se det på Flydende Bådmesse i weekenden 

Allerede i morgen fredag 16. august, vises Adidas sejlerkollektionen frem på den Flydende Bådmesse i Dragør.

- Vi glæder os til at sejlerne får set sejlertøjet. Vi har selv store forventninger til salget af Adidas, da det er lavet på et teknisk højt niveau. Priserne bliver på samme niveau, som de anerkendte sejlertøj-mærker sælges til. Og det er naturligvis også med åndbart Gore-Tex  hvor der er behov for det, siger Svend Balkert, der nu er Adidas Sailing Distributor.

Adidas har i øvrigt allerede markeret sig med hængeskoen Adipower Hiking Shoe, der i november sidste år fik designpris ved bådbranchens udstyrsmesse Mets.

Info og salg: Svend Balkert på mobil 40 13 08 46 eller adidas@kap-horn.dk

content-loader
content-loader
content-loader