Gå til hoved-indhold
Julian Hampe, der sejler Swan 45 med Sten Mohr, viser her den nye Dynamic sejlerjakke fra Musto til 2.998 kroner. Foto: Troels LykkeUdstyr
Julian Hampe, der sejler Swan 45 med Sten Mohr, viser her den nye Dynamic smock fra Musto til 2.998 kroner. Dukken har jakken på. Foto: Troels Lykke

Musto sender let og tjekket sejlertøj på marked - men det koster

Musto kommer nu med noget af det letteste, mest åndbare, ergonomiske og mest fleksible sejlertøj på markedet, som vi har set, men billigt er det ikke.

Af Troels Lykke |

Her er det fedeste sejlertøj vi længe har set. Vi mærkede det på Boot-udstillingen for fjorten dage siden. Det er let, kropsnært og åndbart.

Det nye type sejlertøj fra Musto hedder Dynamic og fås i gul og platin-farve. Jakken koster 2.998 kroner, det samme gør smockken, mens bukserne, der går op til brystet koster 3.498 kroner. Så for 6.496 kroner i alt, så er du ude og sejle, dertil kommer redningsvest og sejlerstøvler eller sko. 

- Det er det letteste og smarteste sejlertøj, som Musto har produceret til kapsejlads, tæt på land. Vi forventer at det skal bruges i America's Cup og Extreme 40-sejlads, siger sælger Julian Hampe fra den tyske grossist, vi møder.

Den danske importør Mads Bruun-Larsen fra Trendmark, erkender at tøjet ikke er billigt.

- Men det er produceret i et dyrt trelag i en dyr produktionsmetode og det er elastisk i fire retninger. Tøjet er inspireret fra cykel- og løbetøj, siger Mads Bruun-Larsen til minbaad.dk.

Dynamic-serien er i de danske butikker fra marts i år.

Bemærk hvor kropsnært bukserne sidder, også ved læggene, man behøver ikke at ligne en pose kartofler, når man sejler.

content-loader
content-loader
content-loader