Gå til hoved-indhold
Både skal ses i en hal, forklarer Michael Floor, der nu er rykket fra Egå Havn og til en hal i Risskov.Kort Nyt
Både skal ses i en hal, forklarer Michael Floor, der nu er rykket fra Egå Havn og til en hal i Risskov.

Se Dufour og Bavaria i Floors nye hal i weekenden

Lørdag 16. og søndag d. 17 marts, holder Floor Marine A/S åbent hus i Danmarks nyeste maritime hus med udstillingslokaler på 2000 m2 i Risskov. Lørdag er der også tilbud på bundmaling.

Af Troels Lykke |

Her er der permanent bådudstilling året rundt med de nyeste både fra Bavaria og Dufour, samt omkring 50 gode brugte både. 

”Nu giver vi den fuld gas igen og lægger ud med vise vores nye 2000 m2 udstillingshal frem for sejlerne.”, fortæller Michael Floor fra Floor Marine.

Han er stolt af det nye maritime center, hvor bådprogrammerne fra Bavaria og Dufour kan ses under samme tag på Stokagervej 23 i Risskov. Her kan man også se et bredt udvalg af brugte både.

Lørdag d. 16 og søndag d. 17 marts er der åbent hus fra 11-16, hvor Floor Marine A/S vil servere forfriskninger.

Lørdag er der også besøg af firmaets grejleverandører, der giver råd og vejledning om produkterne.

Der vil også være gode tilbud, som f.eks. bundmaling fra International til 1.295 kr. for 5 liter. Se flere gode tilbud på www.floor.dk.  

De nye og større lokaler betyder at Floor Marine A/S nu også tager brugte både i kommission, der kan udstilles både enten på pladsen ved den nye udstillingshal i Risskov, eller sammen med de nye og brugte både fra Bavaria og Dufour i hallen.

 

content-loader
content-loader
content-loader