Gå til hoved-indhold
Dufour 360 Performance blev Årets Båd i Europa, valgt af bådblade i Europa, herunder BådNyt.Kort Nyt
Dufour 360 Performance blev Årets Båd i Europa, valgt af bådblade i Europa, herunder BådNyt.

Floor Marine aflyser finanskrisen

Floor Marine A/S åbner nu nye udstillingslokaler på 2000 kvm i Risskov, og Floor udstiller 7 både i Fredericia. Fx årets båd, Dufour 360. Se også B/One, der vil være største klasse i Europa.

Af Troels Lykke |

På Boat Show i Fredericia vises den nye Bavaria Cruiser 33 og en præsentation af Dufour 36 Performance, der netop er kåret som European Yacht of the Year.

"Der er god vind i sejlene igen, og her i Risskov er finanskrisen helt slut ", erklærer Michael Floor, Floor Marine A/S, der for få uger siden kastede anker i nye salgslokaler på Stokagervej 23 i Risskov, der er en nordlig forstad til Århus.

Her er bådprogrammerne fra Bavaria og Dufour under samme tag i en udstillingshal på 2000 m2.

Syv sejlbåde i Fredericia

"Nu giver vi den fuld gas igen og lægger ud med at udstille syv sejlbåde på 29 til 46 fod fra Bavaria og Dufour på Boat Show 2013 i Fredericia.", fortæller Michael Floor.

Disse både kan også ses efter udstillingen på Floor Marines permanente udstilling i Risskov, hvor Floor Marine udstiller endnu flere nye både fra Bavaria og Dufour, samt et væld af gode brugte både.

De nye og større lokaler betyder at Floor Marine A/S nu også tager brugte både i kommission, der kan udstilles både enten på pladsen ved den nye udstillingshal i Risskov, eller sammen med de nye og brugte både fra Bavaria og Dufour i hallen .

Danmarkspremiere, Årets Både og B/One i Fredericia

Den helt nye familiebåd Bavaria Cruiser 33 har danmarkpremiere på udstillingen i Fredericia, hvor Michael Floor også forventer stor interesse for den nye Dufour 36 Performance, der netop er hædret som European Yacht of the Year 2013 af en række europæiske bådmagasiner.

Desuden er den udstillede Bavaria Vision 46 netop kåret som Boat of the Year i USA.
 
- Endelig kan man også se den nye, hurtige og spændende entype racer B/One, som Bavaria forventer at den bliver verdens største kølbådsklasse i løbet af få år. Desuden kan man se motorbåden Bavaria 29 Sport og sejlbådene Bavaria Cruiser 36 og Dufour 335 Grand Large, lyder det fra Floor Marine.
 
Boat Show 2013 i Fredericia kan besøges i weekenderne 22.-24. februar og 1.-3. marts.

Michael Floor i Risskov i ny hal med nye og gamle både. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader