Gå til hoved-indhold
Jacob Dannefer/Anne-Line Lyngsø Thomsen til tune up i Horsens i en Nacra 18. Foto: Emil LandryKapsejlads
Jacob Dannefer/Anne-Line Lyngsø Thomsen til tune up i Horsens i en Nacra 18. Foto: Emil Landry

Kaløvig opruster på Cat-fronten

Kaløvig Bådelaug har indkøbt 2 Nacra F18, og cheftræner i Kraftcenter Aarhus Finn ”Beton” Jensen har startet en intensiv satsning på at få et kanon katamaranmiljø op at stå i Jylland. Kom og prøv en Cat 17. april.

Af katrine bertelsen |

Onsdag den 17. april 2013 kl. 17 Inviterer Kaløvig Bådelaug alle interesserede til at komme og prøve at sejle katamaran. Det er en unik mulighed for at komme til at sejle Katamaran både på højt og begynderniveau!

Kaløvig Bådelaug har satset stort og købt 2 Nacra F18. Det er cheftræner i Kraftcenter Aarhus, Finn ”Beton” Jensen, der har startet en intensiv satsning på at få et spændende katamaranmiljø op at stå i Jylland.

I forlængelse af katamaranlejren i Kaløvig Bådelaug i er der allerede A-cats, der er startet med at sejle fra Kaløvig, ligesom en stor del af træningen i forbindelse med Anne-Line Lyngsø og Jacob Dannefærs OL-kampagne vil ske sammen med F18’erne.

Der kan sejles både med og uden træner, men for at sejle uden træner kræver det, at man er godkendt af Finn ”Beton” Jensen til ”solosejlads”.

Hvad koster det?

Det er rigtigt billigt! - for at deltage i projektet er det et krav, at man er medlem af Kaløvig Bådelaug, og man betaler kr.1.500 pr. person for at sejle i 2013.

Såfremt en forælder til en sejler ønsker at have mulighed for nogle gange at sejle sammen med sit barn, kan dette lade sig gøre for en samlet pris på kr. 2.000 for 2013.

Er du interesseret så mød op på introduktionsaftenen onsdag den 17. april 2013 kl. 17. i Kaløvig Bådelaug.

 

content-loader
content-loader
content-loader