Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Sejlerne fra Kolding Sejlklub. Foto: Bjørn Thorup

TREFOR Match Racing skal nu være uden skader

Nicolai Sehested og gaster, der sejler 200 dage om året, indgår samarbejde med Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik i Odense.

Af Troels Lykke |

Samarbejdet skal sikre, at TREFOR Match Racing er skadefri og i topform til den kommende match race sæson.

Med en travl match race kalender samt involvering i andre sejlsportsprojekter – herunder Youth SAP Extreme – bliver det til mange dage på vandet for de unge sejlere. Dermed er professionel hjælp til fysisk træning og skadebehandling vigtig, mener skipper Nicolai Sehested.

”Jeg vil tro, at vi er på vandet op mod 200 dage om året. Med så højt et aktivitetsniveau er det vigtigt, at vi har nogle, som kan hjælpe os med træning, forebyggelse og eventuelt behandling af skader. Her er Hartvigsen & Hein den helt rigtige samarbejdspartner for holdet. Med fem kiropraktorer, to fysioterapeuter og en massør ansat kan de hjælpe os i alle henseender,” siger Nicolai Sehested.

Skræddersyer træningsprogram for sejlere
En del af samarbejdet går ud på, at TREFOR Match Racing får udarbejdet et skræddersyet træningsprogram, som passer til de enkelte poster om bord.

”Hos Hartvigsen & Hein har vi idrætsspecialister tilknyttet, som kommer til at udarbejde træningsprogrammer for sejlerne fra TREFOR Match Racing. I træningsprogrammet tager vi højde for eventuelle eksisterende skader, fysik og arbejdsopgaver på båden. Dermed sikrer vi, at holdet er i topform under hele sæsonen,” siger kiropraktor og indehaver Tina Hein Lauridsen.

Hartvigsen & Hein tilbyder kiropraktor- og fysioterapeutbehandling fra klinikken i Odense. Her har de også røntgen- og ultralydsudstyr samt adgang til MR-skanninger, som sikrer den bedst mulige udredning og behandling.
2 af 2

Om TREFOR Match Racing
TREFOR Match Racing er blandt Danmarks bedste match race hold. Holdet har eksisteret siden 2007 og stiller op for Kolding Sejlklub. TREFOR Match Racing har konstant ligget i top 25 i verden siden 2011.

Holdet består af skipper Nicolai Sehested, trimmer Jesper Blom, pitman Søren Secher og fordækker Thomas Hedegaard. TREFOR A/S har siden 2010 været hovedsponsor for match race holdet.
Læs mere på www.treformatchracing.com

Om Hartvigsen & Hein Hartvigsen & Hein er en evidensbaseret tværfaglig kiropraktor- og fysioterapipraksis med 5 kiropraktorer, 2 fysioterapeuter og 1 massør, der varetager behandling og genoptræning af rygsmerter, nakkesmerter, idrætsskader og andre gener i muskler og led.

Kiropraktorerne er autoriserede og har overenskomst med den offentlige sygesikring. De varetager al kiropraktisk behandling på klinikken og er desuden tilknyttet Syddansk Universitet og Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik som forskere, undervisere og censorer. Fysioterapeuterne varetager fysioterapeutisk behandling og træning.

Træning foregår i egen træningssal, enten som individuel instruktion eller holdtræning.

Alle behandlere deltager løbende i efteruddannelse, ligesom Rygcenteret varetager forskning i samarbejde med Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekanik og Syddansk Universitet. Man er derfor altid sikker på at møde den højeste faglige kvalitet baseret på den nyeste viden.
Læs mere på www.rygklinik.dk

Om TREFOR A/S
TREFOR er et multienergiselskab, som omsætter for op mod 2 mia. kr. om året. TREFOR er én af Trekantområdets største arbejdspladser med ca. 640 medarbejdere.

Vi tilbyder energirådgivning, sælger el og naturgas, løser entrepriseopgaver inden for el, vvs, ventilation, fiberteknik, automatik, klimastyring, køleteknik, brandalarmssikring og adgangskontrolsystemer over hele landet - og leverer el, fjernvarme, fibernet og rent drikkevand til Trekantområdet og Fyn.

TREFOR går foran i hensynet til miljø og ressourcer og er aktiv i udviklingen af fremtidens klimavenlige energiteknologier.
Læs mere på www.trefor.dk

content-loader
content-loader
content-loader