Gå til hoved-indhold
Der bliver ingen trapezbane, ingen startprocedure, ingen præmier at vinde og ingen protestkomité at diskutere med i NON regatta. Foto: Sejlsport.dkKapsejlads
Der bliver ingen trapezbane, ingen startprocedure, ingen præmier at vinde og ingen protestkomité at diskutere med i NON regatta. Foto: Sejlsport.dk

Mere leg og mindre kamp i NON-Regatta i KØS

KØS Sejlsport gentager sidste års success og inviterer til NON-regatta i Svanemøllehavnen i weekenden 24.-25. august, fortæller tidligere topsejler Bjørn Westergaard.

Af Troels Lykke |

NON-regatta er et socialt, uformelt og meget utraditionelt sejladsarrangement, hvor det udelukkende handler om at have det sjovt på vandet og på land.

Det fortæller Bjørn Westergaard, der mener at der er behov for mere leg og socialt samvær og mindre om hvem der runder krydsmærket først.

Han fortæller videre:

Der bliver ingen trapezbane, ingen startprocedure, ingen præmier at vinde og ingen protestkomité at diskutere med. Det er end ikke sikkert, at den der kommer først løber med sejren.

Til gengæld lover vi, at det bliver sjovt. Vi sejler i Feva-joller, men du kan sagtens deltage, selvom du har erfaring fra en anden jolletype. Vi stiller joller til rådighed og hvis du ikke har en makker, så finder vi én til dig. Vi sørger også for, at der er mad og drikke og et tørt sted at sove om natten.

Men hvad kommer der så til at foregå?

På vandet skal vi sejle holdsejlads med et twist, spille pacman, øve præcision oggennemføre baner med indbyggede forhindringer og udfordringer. Der er rebuser, der skal løses, bolde der skal i mål og musik, der skal gættes.

Hvorfor NON-regatta?Når vi ikke er ude og sejle, er der sociale aktiviteter på land. Her scores points for holdånd, hurtighed og kreativitet.
 Vi ønsker at lave et arrangement der adskiller sig fra et traditionelt konkurrencepræget stævne. Til NON-regatta handler det kun om at møde nye venner og have det sjovt.

Hvad skal jeg medbringe?

Vi har joller til alle og rigelig mad og drikke, så du skal bare huske: Badetøj (vigtigt!), sejlertøj, skiftetøj, sovepose, liggeunderlag, tandbørste og masser af godt humør (ekstremt vigtigt!).

Hvad med mine forældre?

Vi sørger for non-stop underholdning og forplejning, så de kan holde weekenden fri og nyde freden i solen.

Pris? Deltagelse koster 350,- der dækker træning og forplejning i hele weekenden. – overføres hurtigst muligt til 5011 0007801907

Hvor foregår det?
 KØS Sejlsport
 Svanemøllehavnen
 Svaneknoppen 5
 2100 København Ø

Hvis du kommer langvejs fra, så er det mulighed for at sove i Svanemøllehavnen fra fredag til lørdag.

Overordnet program:

 Lørdag
 9:00 Tilrigning
 10:00 Aktiviteter til lands og til vands
 12:00 Frokost på land
 13:00 Aktiviteter til lands og til vands
 17:00 Surprise-aktivitet!
 19:00 Vi tænder grillen
 21:00 Sejlerfilm fra da din mor var ung
 23:00 Godnat

Søndag
 8:30 Morgenmad
 10:00 Aktiviteter til lands og til vands
 12:00 Frokost
 13:00 Aktiviteter til lands og til vands
 16:00 Snacks, is og afrigning
 17:00 Farvel

Tilmelding:

Tilmelding skal ske via dette link:

http://kossejlsport.dk/nr-tilmelding

Eventuelle spørgsmål kan stilles til Morten.Mejer.Muller@gmail.com Telefon: 21278177

Deltagerbegrænsning: 32 sejlere

Tilmeldingsfristen er 19.august. 2013, men af hensyn til planlægningen må du meget gerne tilmelde dig med det samme.

content-loader
content-loader
content-loader