Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
De mange danske Melges24-sejlere er stadig relativt nye i klassen. Derfor vil de få det svært mod især de rutinerede italienere og schweizere.

Syv danske besætninger til EM i Melges24 i Holland

Syv af Danmarks stærkeste Melges24-hold deltager i EM, der holdes til august i Medemblik. 49eren Jonas Warrer er med. Nye danskerne i klassen får det svært til EM, vurderer Jeppe Bo Rasmussen.

Af Jeppe Bo Rasmussen, Melges24 og matchrace-sejler |

Efter et forrygende forår, der kulminerede med 30 både til DM, ser de danske Melgessejlere nu frem mod efterårssæsonen. Den sparkes i gang med årets største stævne i Europa.

Der forventes omkring 80 både til Europamesterskabet, der afholdes i år, fordi VM sejles i San Francisco under Americas Cup.

Dansk OL-stjerne er klar
Blandt de danske besætninger er sølvvinderne fra DM, Melges.dk, der har Kris Houmann ved roret.

Også bronzemedaljeindehaveren Bo Bøje og hans ”match race sejlere” deltager med Peter Wibroe på taktikken. OL-stjernen fra 49’eren, Jonas Warrer, er også at finde på startlinjen, når det går løs fra den 17. august.

Men danskerne får det svært
De mange danske Melges24-sejlere er stadig relativt nye i klassen. Derfor vil de få det svært mod især de rutinerede italienere og schweizere, der dominerer klassen i Europa.

Sejlerne håber, at et par danske både kan blande sig i top-25 og at en enkelt besætning måske kan overraske med en top-5 blandt klassens amatørbesætninger.

Melges24 EM: http://melges24europeans13.com/.

content-loader
content-loader
content-loader