Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Debat om sejlsport på DR2 i dag om Puls og vand i håret

Dansk Sejlunions generalsekretær, Mads Kolte-Olsen, deltager i en paneldiskussion om sejlads og søfart i Danmark. Se programmet i dag, 17. juni, kl. 16.35 på DR2.

Af Troels Lykke |

DR2-programmet Dagen sender hver mandag minimagasinet Replay - en 25 minutters paneldiskussion, der sætter sporten i perspektiv.

Med afsæt i Dansk Sejlunions 100 års jubilæum er det i dag, den 17. juni, sejlads, søfart og danskernes forhold til vandet, der er programmets omdrejningspunkt. Det skriver sejlsport.dk i dag.

Dansk Sejlunions generalsekretær, Mads Kolte-Olsen, deltager i programmet sammen med henholdsvis Torkil Adsersen, museumsinspektør på Museet for Søfart og Marco de los Reyes, redaktør på DR Sporten.

Programmet rejser spørgsmålet om, hvad der er at fejre for 100-årige Dansk Sejlunion i en tid, hvor medlemstallet daler, og hvor sejlsporten kæmper for at fange interessen hos nye generationer af unge.

Mulighed for at tale om projekt

I den forbindelse får Mads Kolte-Olsen mulighed for at tale om arbejdet med Dansk Sejlunions nye projekt, "Puls og vand i håret".

Der bliver også anledning til at sætte sejlads i et historisk perspektiv med afsæt i Danmarks lange tradition for handel og søfart - og den videre udvikling frem til vore dage, hvor sejlads for mange danskere mest af alt forbindes med fritidslivet.

DR Sportens redaktør vil sætte nogle ord på, hvorfor sejlsporten trods mange medaljer har svært ved at fange den brede medieinteresse.

Hvis man misser programmet i første omgang, så bliver det genudsendt i aften kl. 18.10, fortæller sejlsport.dk

content-loader
content-loader
content-loader