Gå til hoved-indhold
Vi regner med at drengene fra Hou Maritime Efterskole er klar igen i deres J-80, sidste år blev sejladsen aflyst pga. kuling. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Vi regner med at drengene fra Hou Maritime Efterskole er klar igen i deres J-80, sidste år blev sejladsen aflyst pga. kuling. Foto: Troels Lykke

Palby Fyn Cup stiler mod 350 både - spar 100 kr. i dag

Tilmeldingerne strømmer ind til Palby Fyn Cup. 230 både er klar, og hvis man ser på statistikken, ser det rigtigt godt ud, når 350 både er målet. Facebook spiller ekstra rolle i år.

Af Troels Lykke |

230 både er meldt klar til Palby Fyn Cup, der starter fredag 31. maj, men målet er stadig at komme over 350 både og over 2000 sejlere.

Det fortæller Christina Rosenkvist fra Palby Marine.
 
Undgå "late entry fee" ved tilmelding inden fredag aften den 17. maj.

Herefter bliver det 100 kroner dyrere at deltage i årets største sejlerfest. For dem der ikke selv sejler er der livestreaming på storskærm, og Track Track i Palby teltet.
 
I år bliver stævnet endnu mere aktivt på facebook, og sejlerne har mulighed for at lægge billeder og skrive historier.

Klik like og få opdateringer
 
Kig ind på facebooksiden og klik "synes godt om" så kommer nyhederne automatisk på mobilen eller computeren under sejladsen.
www.facebook.com/palbyfyncup 

Proffer mod amatører

Et af de sjove opgør bliver dysten mellem SAP Extreme-holdet med prof-sejlerne Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner, der skal kæmpe mod amatør-holdet fra Faaborg i Carbon3, der plejer at blive styret af Eric Quorning.

Det første opgør rundt om Fyn blev vundet af Carbon3, da Jes Gram-Hansen og co. opgav i Lillebælt i let vind.

SAP Extreme-holdet stiller med deres reservebåd, fortæller Jes Gram-Hansen til minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader