Gå til hoved-indhold
CFO i Stryhns Lars Egedal, som selv er en ivrig og passioneret sejler, var selv med til at påsætte bådens nye navn.Sejlklubber
CFO i Stryhns Lars Egedal, som selv er en ivrig og passioneret sejler, var selv med til at påsætte bådens nye navn.

Stryhns nu sponsor på en af Vallensbæks match 28ere

Vallensbæk Sejladscenter har indgået aftale med Stryhns om reklame på en af sejladscenterets Match 28ere.

Af Troels Lykke |

- Vi er meget glade for at én af Danmarks mest kendte fødevarer-producenter Stryhns vil støtte Vallensbæk Sejlklub med en reklameaftale på en af Vallensbæk Sejladscenters trænings, event og Matchrace både, siger chef for centeret, Jørgen Tjellesen.

Finansdirektør, CFO, i Stryhns, Lars Egedal, som selv er en ivrig og passioneret sejler, var selv med til at påsætte bådens nye navn. 

Lars Egedal er sikker på at samarbejdet vil bidrage positivt til Stryhns og virksomhedens produkter, lyder det fra Vallensbæk Sejladscenter.

- Med den nye båd vil Vallensbæk Sejladscenter råde over fire helt ens både til træning for klubbens medlemmer og vil samtidig kunne imødegå den stigende efterspørgsel for virksomhedssejladser om det gælder teambuilding eller en aktiv udfordrende dag på vandet, siger Jørgen Tjellesen til minbaad.dk.

Både bruges af af klub og firmaer

Sejlerskolen i Vallensbæk Sejlklub bruger bådene til træning og kapsejlads, derudover bruges bådene af klubbens medlemmer via et klippekortsystem.

Derudover bruges de fire match 28ere til VIP- og teambuilding-sejladser. 

- Mange firmaer benytter også bådene til en spændende dag for deres medarbejdere og forretningsforbindelser, siger Jørgen Tjellesen.

Bådene bruges også i den danske Match 28er-serie.

content-loader
content-loader
content-loader