Gå til hoved-indhold
Vandtætte sokker, sejlersko med dræn i sålen, en el-cykel og fed lille MP 3 radio.Udstyr
Vandtætte sokker, sejlersko med dræn i sålen, en el-cykel og fed lille MP 3 radio.

Tre der holder

Sommerturen nærmer sig, og med lidt held bliver vejret bedre end de to foregående år. Vi har fundet tre ting, der gør livet på vand og land lidt sjovere.

Af katrine bertelsen |

Sejlersko og vandtætte sokker fra Magic Marine

Lizard Crew sko har huller i sålen, så vandet kan løbe ud, og ventilation på siderne, så fødderne hurtig bliver tørre. Sålen er lavet af et anti-slip materiale, der heller ikke sætter mærker på dækket. Str: 35-47.

Lizard åndbare tørsokker fra Magic marine, tages over en almindelig strømpe. De vandtætte sokker er supertynde, og fås i en lang og kort model. Holder fødderne tørre, når vande skyller over dækket. Str: XS-XXL.
Pris for et sæt: 998 kr hos Aarhus Sea Shop

 

Smart lille MP3 G4 radio fra Watski

Lækker lille MP3 G4 radio fra Watski. Radioen er 100% vandtæt med IPX6 vand-standard. Den har 4x25W med indbygget Bluetooth til musikstreaming direkte fra mobiltelefonen. Radioen har 18 forvalg og har en diameter på 105 mm og fås i sort eller hvid.
Pris: kr 1.575 kr hos Watski

 

Luksus el-foldecykel til de magelige fra Palby

Easy El-cyklen har 20 tommer hjul og kan foldes sammen. Cyklen er lavet af aluminium og har 7 gear fra Shimano. Cyklen drives af et Lithium 36V 8AH batteri, og har en maks. hastighed på 25 km/t. Cyklen kan køre 40 km på en ladning og fås i sort og hvid. Leveres med for- og baglygte og lås.
Pris: 8.999 kr hos Palby

content-loader
content-loader
content-loader